OBH Nordica

Sorter faldende

Tabel Liste

18 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

18 vare(r)

Altid gode tilbud på OBH gryder

Vi har altid massere af gode tilbud på OBH gryder.
OBH Nordica er en virksomhed som har  nordiske rødder. OBH Nordica brandet blev  nemlig skabt i 2002, da den danske virksomhed Ole Bødtcher-Hansen A/S fusionerede med den svenske virksomhed Joffe Marketing AB. 

At fremtage eller selv udvikle innovative produkter med unikke løsninger er blevet et kendetegn for OBH Nordica. som i dag har kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tjekkiet. OBH Nordica har også et repræsentationskontor i Kina. OBH Nordica fremtager produkter inden for elektroniske husholdningsprodukter samt køkkengrej, hvor tiltalende design og funktionalitet er højt prioriteret, og hvor produktudvikling ofte sker i samarbejde med ledende, nordiske designere.

 Vælg den HELT rigtige gryde fra OBH 

Det er vigtigt at vælge den rigtige gryde til dit behov, der er forskel på om du skal stege - koge -  eller lave en sammenkogt ret.
Her er en kort beskrivelse på hver serie.

 

Supreme Steel

Undgå spaghetti i vasken når du hælder vandet fra, serien har nemlig indbygget si i låget og med de patenterede håndtag, der gør at låget holdes på plads, når man skal hælde bliver det ikke lettere at hælde væsken fra gryderne.
Serien er fremstillet  rustfrit stål med patenterede håndtag, der gør at låget holdes på plads, når man skal hælde væske fra gryden efter kogning. Desuden har gryderne hældetud på begge sider af gryden og indvendig måleskala.
Serien er perfekt til kogning og stegning.
Serien kan anvendes på alle varmekilder også induktion og kan tåle maskinopvask.

 

Supreme Ceramic Black Edition

Serien er fremstillet i rustfrit stål med keramisk belægning, som mindsker risikoen for fastbrændt mad og gør rengøringen let som en leg.
Et supert flot design som selvfælgelig også har de velkendte egenskaber som varmebestandige håndtag og si i låget så man undgår madvarene ender i vasken når væsken skal hældes fra. 
Serien er perfekt til stegning.
Serien kan anvendes på alle varmekilder også induktion 

ECO Kitchen

Eco Kichen serien er fremstillet i rustfritstål og belagt med en keramisk belægning som er fremstillet i 100% naturmatrialer.
Serien er meget ridsefast og tåler høj varme.
Den keramiske belægning gør rengøringen let både udvendig og indvendig
Der medfølger silikonegreb med som er varmeisolerende.
Serien kan anvendes på alle varmekilder også induktion