OBH NORDICA – GRYDER MED HØJ FUNKTIONALITET

Gryder er uundværlige i den daglige madlavning, og derfor et fast inventar i alle type køkkener. Det stiller krav til både kvalitet, funktionalitet og brugervenlighed, som alle helst skal være i top.

OBH Nordica producerer køkkengrej med høj funktionalitet i tiltalende designs til både store og små opgaver i køkkenet. Ofte sker produktudviklingen i samarbejde med ledende, nordiske designere, hvorfor innovative produkter med unikke løsninger er blevet et kendetegn for OBH Nordica.

Hos Grydeguru.dk har vi OBH Nordicas mest populære grydeserier. Blandt andet Metro Steel, C-Smart, Supreme Ceramic Black Edition, ECO Kitchen og Supreme Steel – så har du rig mulighed for at vælge det OBH grydesæt som passer bedst til dit køkken og den type mad du laver.

På Grydeguru.dk kan du altid finde et godt tilbud på gryder og pander fra OBH Nordica, der er perfekte til lave lækker og veltilberedt hverdagsmad.

Sorter faldende

Tabel Liste

2 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

2 vare(r)

Altid gode tilbud på OBH gryder

Vi har altid massere af gode tilbud på OBH gryder.

Navnet OBH Nordica blev skabt i 2002. Virksomheden har noriske rødder og blev skabt af den danske virksomhed Ole Bødtcher A/S fusionerede med den svenske virksomhed Joffe Marketing AB
OBH Nordica er kendetegnet ved innovative produkter med unikke løsninger. Danmark, Sverige, Norge og Finland er bare nogle af de lande hvor OBH Nordica har kontorer. OBH Nordica har værer som køkkengrej, husholdningsprodukter

Vælg den HELT rigtige gryde fra OBH 

Først og fremmest skal gryderne kunne passe til alle komfurtyper, hvor varmen fordeles jævnt over hele grydebunden. Så skal du kunne hælde væske fra uden at brænde fingrene eller spilde pastaen ned i vasken, og så må de gerne være udført i et flot og solidt design, som du kan nyde år efter år.

Det er vigtigt at vælge den rigtige gryde til dit behov, der er forskel på om du skal stege - koge -  eller lave en sammenkogt ret. Her er en kort beskrivelse på hver serie.

 

Supreme Steel

Undgå spaghetti i vasken når du hælder vandet fra, serien har nemlig indbygget si i låget og med de patenterede håndtag, der gør at låget holdes på plads, når man skal hælde bliver det ikke lettere at hælde væsken fra gryderne.
Serien er fremstillet  rustfrit stål med patenterede håndtag, der gør at låget holdes på plads, når man skal hælde væske fra gryden efter kogning. Desuden har gryderne hældetud på begge sider af gryden og indvendig måleskala.
Serien er perfekt til kogning og stegning.
Serien kan anvendes på alle varmekilder også induktion og kan tåle maskinopvask.

 

Supreme Ceramic Black Edition

Serien er fremstillet i rustfrit stål med keramisk belægning, som mindsker risikoen for fastbrændt mad og gør rengøringen let som en leg.
Et supert flot design som selvfælgelig også har de velkendte egenskaber som varmebestandige håndtag og si i låget så man undgår madvarene ender i vasken når væsken skal hældes fra. 
Serien er perfekt til stegning.
Serien kan anvendes på alle varmekilder også induktion 


ECO Kitchen

Eco Kichen serien er fremstillet i rustfritstål og belagt med en keramisk belægning som er fremstillet i 100% naturmatrialer.
Serien er meget ridsefast og tåler høj varme.
Den keramiske belægning gør rengøringen let både udvendig og indvendig
Der medfølger silikonegreb med som er varmeisolerende.
Serien kan anvendes på alle varmekilder også induktion 

 

 

 

 

Innovativt design med OBH Nordica gryder

Når du skal skifte de gamle gryder ud eller måske det er blevet tiden til, at du skal have dine allerførste gryder, så er det for det første vigtigt at finde de rigtige gryder, som er funktionelle og nemme at bruge, så du ikke skal bøvle alt for meget under madlavningen med ting, der helst skal gå så gnidningsfrit som muligt. Herefter er det selvfølgelig også vigtigt at du vælger gryder, som du synes passer godt hjem i dit køkken, og som du synes ser pæne og smarte ud. Det er altså vigtigt med den rette kombination mellem funktionalitet, kvalitet og design, så du både får en gryde, der er pæn, fungerer optimalt, og som kan holde i rigtig mange år. Hvis du vælger OBH Nordica gryder, kan du være sikker på at få gryder, der både er funktionelle, har en god kvalitet og har et smart design. Her på siden har vi et bredt udvalg af flere forskellige populære grydeserier fra OBH Nordica, så du kan finde de helt rigtige gryder til dit komfur, uanset om du har et almindeligt komfur eller et induktionskomfur.


Smarte løsninger med OBH Nordica gryder

OBH Nordica gryder kan være et godt bud til dig, der er ved at flytte hjemmefra, som gerne vil have gode gryder til en rimelig pris, og det kan også være for dig, der bare trænger til at få skiftet dine slidte gryder ud. Hos OBH Nordica har de virkelig gennemtænkt deres design, som gør det nemt for dig at bruge deres gryder. For eksempel er der i deres låg en indbygget si, så du nemt kan hælde vandet fra kartoflerne eller pastaen uden at have spaghetti i hele vasken eller brænde dine hænder. Her på siden kan du både finde enkeltgryder og låg fra OBH Nordica, men du kan også finde OBH grydesæt, så du hurtigt, nemt og til en god pris kan få fat i de gryder, som du har brug for. Ydermere har vi altid gode OBH-gryder tilbud, så du kan få en god gryde til en god pris. Med en OBH-gryde er du et skridt nærmere at kunne lave lækker mad til dig selv og din familie og venner.


Fra OBH Nordica kan du også finde en masse andre smarte og funktionelle produkter. Se for eksempel vores udvalg af OBH Nordica pander.