MORSØ GRYDER ER KØKKENTØJ FOR LIVET

I 2015 lancerede Morsø en helt ny serie køkkentøj, der gør oplevelsen større både i køkkenet og på bordet. Både gryder og køkkentøj er produceret i unikt sort støbejern, der for længst har vist sin overlegenhed inden for den ædle kogekunst. Støbejernet er garant for den gode kvalitet, som ikke kan slides op.

Hos Grydeguru.dk finder du et bredt udvalg af støbejernsgryder fra Morsø, der er fremstillet i solidt dobbelt emaljeret støbejern og som kun bliver bedre og bedre med årene. Gryderne giver dig de bedste muligheder for at få mere smag ud af dine råvarer, uanset om du benytter gas, induktion, eller keramiske kogeplader.

De smukke støbejernsgryder er produceret i et tidløst og stilsikkert design samt i størrelser, der passer perfekt til den store familie eller en smagfuld gæstemiddag. Du får således støbejernsgryder med uanede anvendelsesmuligheder, der giver simreretten eller suppen de helt rigtige tilberedningsbetingelser.

Støbejernsgryder fra Morsø er perfekt til det moderne køkken.  

Sorter faldende

Tabel Liste

19 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

19 vare(r)

Mere end 60 år gammel og ung af sind

Tilbage til 1853 fremstiller det lille jernstøberi på Mors alt fra staldvinduer og gravkors til komfurer, potter og pander. Den ihærdige indehaver, N.A. Christensen, er en driftig herre, og mod slutningen af århundredet er Morsø Jernstøberi A/S kendt over hele landet, ikke mindst for sine kakkelovne og komfurer. Kirkerne, skolerne, statsbanerne, ministerierne – ja selv på Amalienborg varmer man sig på de populære ovne i empirestil.

Morsø er kommet med en ny køkkenserie i anledning af deres 100 års jubilæum som er opkaldt efter N.A. Christensen, og hedder N.A.C. Serien er fremstillet i emaljeret støbejern, hvor både kaserolle og stegepande har et flot håndtag som er fremstillet i egetræ. I serien findes der gryder, kasseroller, cocotter og pander.

Her finder du også produktlinjen Cooking & Dining, der består af eksklusive og funktionelle gryder, kasseroller, cocotter, sauterpander, grill- og stegepander i støbejern fra Morsø Jernstøberi. Serien egner sig godt til både simre- og vintermad, til grill og lette sommerretter.

​Morsø Støbejern og induktion – det perfekte match
Det er ikke alle gryder og pander, der er velegnede til induktion. Induktion bruger nemlig magnetisk energi til at generere varme. Dette er kun muligt, hvis gryden eller panden er fremstillet med jernholdigt metal. Da støbejern er 100% magnetisk, er induktion og Morsø’s støbejerns grydeserie N.A.C det perfekte match!


Nostalgi og kvalitet med Morsø gryder

I disse år er der mange mærker, der vender tilbage til rødderne, og det gælder også for Morsø. Og det gør altså noget særligt, når der kommer fuld fokus på funktionalitet og design, der kan holde i generationer. De smukke og robuste gryder fra Morsø bringer minderne tilbage til middag hos bedsteforældre og god solid dansk mad. Det er de gamle dyder, der er blevet fundet frem hos Morsø, og det virker. Med en gryde fra Morsø får du en helt særlig gryde, hvor du nemt kan tilberede lækre gryderetter og nærende måltider, der vil være perfekte både til hverdag og til de mere festlige lejligheder.