Mauviel kobbergryder

Denne gryde og pande serie i kobber fra Mauviel er en smuk køkken serie som er perfekt til kogning og andre retter. Serien består af 90% kobber og 10% rustfrit stål. Gryderne skinner flot i poleret kobber på ydersiden. Kobbergrej kan bruge på gas, el, halogenkomfur og i ovnen. Med Mauviel gryder får du en garanti for livet medd eventuelle produktions fejl. Serien er lavet i frankrig og byder på en jævn varmefordeling og en lyn hurtig opvarmning og en madlavnings kontrol som er overlegen set i forhold til mange andre serie. Den bedre kontrol skyldes kobbers lyn hurtige reaktion på varm og kulde.
Sorter faldende

Tabel Liste

12 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

12 vare(r)

Mauviel fransk kvalitet

Mauviel er fremstillet i Frankrig af Mauviel Villedieu-Les-Poeles, som er et familieforetagende som er grundlagt i 1830, og har med over 100 års erfaring fremstillet Mauviel køkkenværktøj som er kvalitet hele vejen igennnem og super flotte design.

Mauvile til de professionelle kokke

Mauvile er ikke kun til de professionelle kokke men også til dem der drømmer om at lave mad som de professionelle. Produkterne er værdsat overalt i verden og er en fornøjelse at bruge, kort sagt Mauviel er ægte gastronomisk kogegrej

Mauviel Kobber

Mauviel kobber er fremstillet i 90% kobber og 10% rustfritstål som er presset sammen under 400 tons tryk hvilket er med til at give optimal varmefordeling.
Håndtagende er fremstillet i rustfritstål påsat med rustfrie stålnitter.
Mauviel nægter at gå på kompromis med kvaliteten, så derfor kan kobber gryderne ikke anvendes på induktion, da der ikke er pålimet en magnetisk bund på gryden.
Kobber gryderne kan anvendes på alle varmekilder dog ikke induktion. Mellemlægsplade T/induktion kan tilkøbes