Cook Style

Denne smukke serie fra Mauviel har en 5 lags konstruktion og er kogegrej med høj ydeevne som virker på alle komfurer. Serien byder på en jævn og ensartet varmefordeling. Håndtagene er sat på med robuste nitter af rustfrit stål. Super håndtag som er sikre til løftning af gryder og andre store gryder. Mauviels gryder fra Cook style er designet til både professionel madlavning og madlavning i hjemmet. Gryderne kommer med dejlig høje sider. Grydern tåler både opvask og ovn. Alle dele er håndlavet i Frankrig af Mauviel og Mauviel har lavet køkkengrej siden 1830.
Sorter faldende

Tabel Liste

11 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

11 vare(r)

Mauviel fransk kvalitet

Mauviel er fremstillet i Frankrig af Mauviel Villedieu-Les-Poeles, som er et familieforetagende som er grundlagt i 1830, og har med over 100 års erfaring fremstillet Mauviel køkkenværktøj som er kvalitet hele vejen igennnem og super flotte design.

Mauvile til de professionelle kokke

Mauvile er ikke kun til de professionelle kokke men også til dem der drømmer om at lave mad som de professionelle. Produkterne er værdsat overalt i verden og er en fornøjelse at bruge, kort sagt Mauviel er ægte gastronomisk kogegrej

Mauviel Cook Style

Mauviel Cook style er fremstillet i rustfritstål med pånittede håndtag ligeledes i rustfrisstål.5 -lags belægning med magnetisk kerne i hele grydens omfang som giver 50% bedre effekt på induktions komfur end et produkt med sandwich bund. Gryden har en hurtig og ensartet varmefordeling.
Serien kan tåle maskinopvask, og kan anvendes på alle varmekilder også induktion