MAUVIEL – KVALITET TIL ALLE, DER ELSKER AT LAVE MAD

Kendte kokke, professionelle fagfolk og madentusiaster overalt i verden sværger til kobberkogegrej og køkkenudstyr fra det franske mærke Mauviel til deres gastronomiske udfoldelser.

Mauviel er fransk kvalitet, når det er bedst. Familieforetagendet har i over 100 år fremstillet funktionsdygtigt køkkenværktøj i tidløst design baseret på en rig tradition for kobberproduktion, der er gået i arv fra generation til generation.

Hos Grydeguru.dk finder du et bredt udvalg af flotte kvalitetsgryder fra Mauviel, der er køkkenudstyr til dig, som vil have madlavning i absolut topklasse. De solide gryder er enestående i kvalitet og bringer uovertruffen ydeevne og stor fornøjelse i tilberedningen af alle appetitvækkende måltider.

Hver grydeserie er udformet i et elegant og moderne design, som du finder fremstillet i enten kobber, rustfrit stål eller anodisereret aluminium. Gryderne fra Mauviel er værdsat verden over af både professionelle og køkkenentusiaster, som sætter stor pris på godt køkkenværktøj.  

Sorter faldende

Tabel Liste

25 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

25 vare(r)

Mauviel fransk kvalitet

Mauviel er fremstillet i Frankrig af Mauviel Villedieu-Les-Poeles, som er et familieforetagende som er grundlagt i 1830, og har med over 100 års erfaring fremstillet Mauviel køkkenværktøj som er kvalitet hele vejen igennnem og super flotte design.

Med kombinationen af klassisk fransk håndværk og banebrydende smukt design imødekommes strenge standarder hos køkkenentusiaster, amatørkokke og selv de mest kræsne professionelle. Mauviel er derfor det perfekte akkompagnement til ethvert køkken og opfylder madlavningsbehov hos enhver, der elsker at forberede lækker og velsmagende mad til store som små selskaber.

Mauvile til de professionelle kokke

Mauvile er ikke kun til de professionelle kokke men også til dem der drømmer om at lave mad som de professionelle. Produkterne er værdsat overalt i verden og er en fornøjelse at bruge, kort sagt Mauviel er ægte gastronomisk kogegrej

Mauviel Kobber

Mauviel kobber er fremstillet i 90% kobber og 10% rustfritstål som er presset sammen under 400 tons tryk hvilket er med til at give optimal varmefordeling.
Håndtagende er fremstillet i rustfritstål påsat med rustfrie stålnitter.
Kobber gryderne kan anvendes på alle varmekilder dog ikke induktion. Mellemlægsplade T/induktion kan tilkøbes

Mauviel Cook Style

Mauviel Cook style er fremstillet i rustfritstål med pånittede håndtag ligeledes i rustfrisstål.5 -lags belægning med magnetisk kerne i hele grydens omfang som giver 50% bedre effekt på induktions komfur end et produkt med sandwich bund. Gryden har en hurtig og ensartet varmefordeling.
Serien kan tåle maskinopvask, og kan anvendes på alle varmekilder også induktion

Mauviel M`stone2 

Mauviel M`stone2 er fremstillet i anodisereret aluminium og har en keramisk non-stick belægning med stor holdbarhed og styrke."kolde" håndtag i rustfrisstål påsat med stålnitter.
Serien kan tåle maskinopvask, og kan anvendes på alle varmekilder også induktion