Toughened steel professional

Toughened Steel Professional er en serie af gryder og pander, der forener de gode egenskaber ved aluminium og rustfrit stål.Toughened Steel Professional-serien er fremstillet af anodiseret aluminium i kombination med et lag rustfrit stål. Dette giver serien en optimal varmefordeling i hele produktet og en hurtig temperaturkontrol. Produkterne er beklædt med en udvendig PFOA- og PFOS-fri Non-Stick-belægning ligesom Toughened Non-Stick-serien.De ergonomiske håndtag er udført i rustfrit stål og monteret med rustfrie stålnitter. Håndtagene er varmeafvisende og specielt designet til at sikre et godt og komfortabelt greb under madlavningen. Alle gryder har en integreret kapacitetsmarkeringDen udvendige Non-Stick-belægning sikrer nem rengøring. Den indvendige, blankpolerede ståloverflade er hygiejnisk og egnet til stålredskaber. Alle gryder og pander i serien tåler opvaskemaskine.Serien markerer sig med det enkle, men robuste design, som gør produkterne tidsløse. Serien matcher Toughened Non-Stick-serien med dens udvendige matte look og håndtagsdesign.
Sorter faldende

Tabel Liste

1 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

1 vare(r)

Toughened Non- Stick 

Serien Toughened Non-Stick fra Le Creuset er en prisvindende serie som karaktiseres ved at have en yderst slidestærk Non-Stick belægning som er optimal til hurtig og fedtfattig madlavning. Serien fås i mange størrelse pander såvel som gryder. Bla. har 28 cm panden vundet priser i Danmark, Sverige og Norge for den gode kvalitet og sin slidestyrke. Derudover er det jo en stor bonus at Le Creuset yder livstidsgaranti på alle produkterne i Toughened Non-Stick serien. 

 

Fakta:

  • Serien fra Le Creuset er fremstillet af anodiseret aluminium, som giver produkterne en unik styrke og holdbarhed
  • Serien er belagt med innovativ PFOA og PFOS -fri non stick belægning både ind og udvendigt hvilket også gør den nem at rengøre.
  • Ergonomiske og varmeafvisende håndtag som giver dig et godt og sikkert greb.
  • Serien har en 3-lags non-stick elægning som gør rengøring af selv de svære fedtfattige retter nemt. 
  • Alle produkter i serien tåler, opvaskemaskine og kan bruges på alle varmekilde.