Le Creuset støbejernsgryder

Støbejernsgryder fra Le Creuset er fantastisk fransk kvalitet og tidsløst design i ét. Fås her i et væld af flotte farver og til særdeles favorable priser.

Støbejernsgryder er kendt for deres evne til at opnå en meget høj temperatur. Støbejernet sikrer en god fordeling af varmen rundt i gryden og kan samtidig holde på varmen længe efter komfuret et slukket. Hvis du ofte laver gryderetter, så er en støbejernsgryde uundværlig - de er helt fantastiske til simreretter.

Se det store udvalg nedenfor!

Sorter faldende

Tabel Liste

40 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

40 vare(r)

Støbejern - En gryde for livet

Støbejerns serin fra Le Creuset er fremstillet i robust og kompromisløs kvalitet og tidsløst design. Gryderne virker til alle komfurtyper. Også Induktion. Gryden fra Le Creuset er særlig kendt for sine simreretter og ikoniske udtryk i de mange smukke farver. Gryderne er også perfekt til et lækkert hjemmebagt brød.

Gryderne fås i mange farver og enednu flere farver hvis du tager til udlandet. Derudover findes de i en masse størrelser og former. Rund, oval, hjerteformet osv. En god støbejernsgryde har en fantastisk evne til at fordele og holde varmen. når blusset er slukket på komfuret. 

Materialet støbejern tåler høje temperaturer og panedn og gryderne er ideelle til at stege kød. På den måde opnår du en lækker stegeskorpe på kødet. 

 

Fakta:

  • Støbejern er fremstillet i unikke sandforme som destrueres efter brug
  • Nye ergonomiske håndtag på gryderne - For bedre greb og balance
  • Stålknoppen på støbejernsgryderne tille alle temperaturer -  Du kan derfor putte din gryde med låg i ovnen. 
  • Lågene på gryderne er ttsluttende så saft og smag forbliver i retterne
  • Den sandfarvede emelaje i støbejernsgryderne modstår grim misfarvning, slitage og gør det nemt at rengøre gryderne.