Le Creuset - Fransk køkkenudstyr når det er bedst

Le Creuset har skabt støbejernsgryder i deres velkendte design siden 1925, og er anset som ét af verdens bedste producenter af køkkenudstyr til professionelle såvel som amatører. Elsker du at lave simreretter, så er gryder af støbejern det rette valg, da kvaliteten af det solide materiale sikrer en overlegen fordeling af varmen i hele gryden. Kombinationen af robust varmebevarende støbejern, lækkert ikonisk design og flotte klassiske farver gør, at du kan servere mad for dine gæster direkte på bordet uden, at gryden ser helt malplaceret ud, eller hurtigt taber varmen.

Støbejernsgryder fra Le Creuset kan bruges på alle varmekilder inklusiv induktion, og udskiftes gryden fenolknob med den stålknob, kan gryden også gå i ovnen eller grillen, hvilket åbner op for et væld af nye anvendelsesmuligheder. Funktionaliteten er én af Le Creusets største fordele, da du netop derfor ikke behøver en kæmpe og uoverskuelig samling af gryder i dit køkkenskab.

Le Creusets køkkenudstyr bliver lavet med kærlighed, og med deres ikoniske hjerteformede gryde kan du lave mad med kærlighed. Der er livstidsgaranti på alle gryder fra Le Creuset, så find din gryde i dag og få en gryde for livet.

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 75

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 75

Side:
  1. 1
  2. 2

Altid mange gode tilbud på Le Creuset gryder

Vi har altid mange godt tilbud på de fantastiske gryder fra Le Creuset.
Le Creusets gryde er en fantastisk støbejernsgryde med et utal af anvendelsesmuligheder. Støbejernsgryderne fra Le Creuset fås i mange forskellige farver, så de matcher din Le Creuset-samling eller dit køkken. Le Creuset støbejerns gryde tåler også ovn, så du kan bage brød alle lune retter mm. i din Le Creuset gryde
Støbejern fra Le Creuset holder på varmen længe efter, at stegepanden er taget væk fra varmekilden, så du kan spare på energien og lave miljøvenligt mad ved at slukke for varmen tidligere. Et plus ved Le Creuset er også at de har livstidsgaranti på de fleste af deres gryder og pander

Le Creuset Fransk køkkenudstyr når det er bedst

Le Creuset er fransk køkkenudstyr, når det er allerbedst.  Det handler om eventyrlige madoplevelser. Det handler om gedigent fransk håndværk gennem mere end 80 år.Det handler om madglæde. Le Creusets køkkengrej bliver lavet med kærlighed. Hver enkel gryde, pande og form går gennem mere end 30 hænder for at producere det velkendte franske støbejernsgrej.

Le Creuset produceret siden år 1925 

I 1925 startede Le Creuset i Frankrig og den første Le Creuset støbejernsgryde så dagens lys. I dag sælges Le Creuset i hele verden og er ofte kokke- og restauranters foretrukne leverandør, idet produkternes høje kvalitet, jævne varmefordeling og eksklusive design, gør dem perfekte til daglig brug.