+45 53534477

Menu

Search

Le Creuset

1 til 48 ud af 60

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 48 ud af 60

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Altid gode tilbud på Le Creuset gryder

Vi har altid en masse gode tilbud på Le Creuset gryder.
Med en støbejernsgryde fra Le Creuset sikrer du dig et produkt med en lang historie og en høj kvalitet. Støbejernsgryderne er smukke både i køkkenet og på bordet.   Da varmen fordeles jævnt og ensartet er støbejern er kendt for at være et af de bedste materialer til madlavning, Derfor er en Le Creuset støbejernsgryde også den perfekte gryde til fx simreretter, som tilberedes over svag varme i lang tid. Støbejernsgryden kan bruges på alle varmekilder inklusiv induktion. Gryden kan også gå i ovnen og på grillen. Ved anvendelse i ovn skal man huske at skifte grydens fenolknob ud med en stålknob, som kan tilkøbes. Le Creuset støbejernsgryden findes i mange flotte farver, så du kan finde den, der passer til netop dit køkken og indretning.
Le Creuset yder livstidsgaranti på samtlige støbejernsprodukter.

Le Creuset Fransk køkkenudstyr når det er bedst

Le Creuset er fransk køkkenudstyr, når det er allerbedst.  Det handler om eventyrlige madoplevelser. Det handler om gedigent fransk håndværk gennem mere end 80 år.Det handler om madglæde. Le Creusets køkkengrej bliver lavet med kærlighed. Hver enkel gryde, pande og form går gennem mere end 30 hænder for at producere det velkendte franske støbejernsgrej

Le Creuset produceret siden år 1925 

I 1925 startede Le Creuset i Frankrig og den første Le Creuset støbejernsgryde så dagens lys. I dag sælges Le Creuset i hele verden og er ofte kokke- og restauranters foretrukne leverandør, idet produkternes høje kvalitet, jævne varmefordeling og eksklusive design, gør dem perfekte til daglig brug.