Le Creuset - Fransk køkkenudstyr når det er bedst

Le Creuset har skabt støbejernsgryder i deres velkendte design siden 1925, og er anset som ét af verdens bedste producenter af køkkenudstyr til professionelle såvel som amatører. Elsker du at lave simreretter, så er gryder af støbejern det rette valg, da kvaliteten af det solide materiale sikrer en overlegen fordeling af varmen i hele gryden. Kombinationen af robust varmebevarende støbejern, lækkert ikonisk design og flotte klassiske farver gør, at du kan servere mad for dine gæster direkte på bordet uden, at gryden ser helt malplaceret ud, eller hurtigt taber varmen.

Støbejernsgryder fra Le Creuset kan bruges på alle varmekilder inklusiv induktion, og udskiftes gryden fenolknob med den stålknob, kan gryden også gå i ovnen eller grillen, hvilket åbner op for et væld af nye anvendelsesmuligheder. Funktionaliteten er én af Le Creusets største fordele, da du netop derfor ikke behøver en kæmpe og uoverskuelig samling af gryder i dit køkkenskab.

Le Creusets køkkenudstyr bliver lavet med kærlighed, og med deres ikoniske hjerteformede gryde kan du lave mad med kærlighed. Der er livstidsgaranti på alle gryder fra Le Creuset, så find din gryde i dag og få en gryde for livet.

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 66

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 66

Side:
  1. 1
  2. 2

Altid mange gode tilbud på Le Creuset gryder

Vi har altid mange godt tilbud på de fantastiske gryder fra Le Creuset.
Le Creusets gryde er en fantastisk støbejernsgryde med et utal af anvendelsesmuligheder. Støbejernsgryderne fra Le Creuset fås i mange forskellige farver, så de matcher din Le Creuset-samling eller dit køkken. Le Creuset støbejerns gryde tåler også ovn, så du kan bage brød alle lune retter mm. i din Le Creuset gryde
Støbejern fra Le Creuset holder på varmen længe efter, at stegepanden er taget væk fra varmekilden, så du kan spare på energien og lave miljøvenligt mad ved at slukke for varmen tidligere. Et plus ved Le Creuset er også at de har livstidsgaranti på de fleste af deres gryder og pander

Le Creuset Fransk køkkenudstyr når det er bedst

Le Creuset er fransk køkkenudstyr, når det er allerbedst.  Det handler om eventyrlige madoplevelser. Det handler om gedigent fransk håndværk gennem mere end 80 år.Det handler om madglæde. Le Creusets køkkengrej bliver lavet med kærlighed. Hver enkel gryde, pande og form går gennem mere end 30 hænder for at producere det velkendte franske støbejernsgrej.

Le Creuset produceret siden år 1925 

I 1925 startede Le Creuset i Frankrig og den første Le Creuset støbejernsgryde så dagens lys. I dag sælges Le Creuset i hele verden og er ofte kokke- og restauranters foretrukne leverandør, idet produkternes høje kvalitet, jævne varmefordeling og eksklusive design, gør dem perfekte til daglig brug.

 

 

Tag madlavning tilbage til rødderne med Le Creuset

Der er ikke noget som et godt hjemmelavet måltid, der er lagt hårdt arbejde og en masse kærlighed i. Der er bare noget særligt over et godt traditionelt måltid, som man husker det hjemme fra mormor og morfar, uanset om det er vinterens gryderetter eller sommerens kartoffelsalater, stegt flæsk og rødgrød. Der er mange minder i god mad, og de minder kan du med garanti få frem, når du laver mad med nogle af de skønne gryder, potter og pander fra Le Creuset. De fine produkter fra det franske mærke er som skabt til simreretter, der skal laves på en søndag, hvor der er tid til at lave den helt perfekte gryderet. Og samtidig med, at de fine produkter i det genkendelige design giver én lyst til at finde opskrifterne på alle de gamle retter frem, så vinder gryderne og panderne fra Le Creuset også på deres store holdbarhed og funktionalitet, der gør, at de kan bruges til stort set alt, uanset om du har brug for at putte gryden i ovnen eller på grillen. Det giver nye muligheder for at tilberede lækker mad.


Mange forskellige produkter fra Le Creuset

Le Creuset er nok mest kendt for deres stegeso, der gør det perfekt at lave et måltid, der har brug for mange timer i ovnen for at blive mørt og lækkert. Men Le Creuset har også en masse andre lækre produkter, som du helt sikkert vil blive glad for at have i dit køkken. Du finder blandt andet mange forskellige gryder i flotte farver, så du kan koge og lave masser af god mad. Du finder for eksempel en Le Creuset minigryde, en Le Creuset Kasserolle og mange andre Le Creuset gryder, der passer til ethvert formål. Og uanset hvilken gryde, du leder efter, kan du altid finde et godt Le Creuset gryde tilbud her på siden.


Ud over gryder kan du også finde flotte kedler, der vil passe perfekt til ethvert komfur, og som gør det lidt mere nostalgisk og sjovt at lave en god kop te eller en kop kaffe. Som alle andre produkter fra Le Creuset fås disse også i en masse forskellige farver.


Kærlighed i en gryde siden 1925

Le Creuset er fransk når det er bedst, og hvis der er noget man forbinder med franskmændene, så er det, at de kan finde ud af at lave et godt, nærende og fyldigt måltid, der går perfekt med et godt glas vin. Et godt måltid er til at dele med dem, du holder af, og det lægger gryder, kasseroller og pander fra Le Creuset op til. Med gryder fra Le Creuset lever drømmen om det gode måltid videre og kan blive en fast del af din hverdag, når der skal være tid til godt samvær med venner og familie. Maden er en essentiel del af den måde vi er sammen på, og derfor er det også nødvendigt med det rette udstyr til at tilberede og servere den i, og det får du med Le Creuset.


Når du skal nyde et godt måltid med venner og familie, er det også vigtigt at dække et flot bord. Tag derfor et kig på vores udvalg af vin- og drikkeglas og bestik.