Le Creuset - Fransk køkkenudstyr når det er bedst

Le Creuset har skabt støbejernsgryder i deres velkendte design siden 1925, og er anset som ét af verdens bedste producenter af køkkenudstyr til professionelle såvel som amatører. Elsker du at lave simreretter, så er gryder af støbejern det rette valg, da kvaliteten af det solide materiale sikrer en overlegen fordeling af varmen i hele gryden. Kombinationen af robust varmebevarende støbejern, lækkert ikonisk design og flotte klassiske farver gør, at du kan servere mad for dine gæster direkte på bordet uden, at gryden ser helt malplaceret ud, eller hurtigt taber varmen.

Støbejernsgryder fra Le Creuset kan bruges på alle varmekilder inklusiv induktion, og udskiftes gryden fenolknob med den stålknob, kan gryden også gå i ovnen eller grillen, hvilket åbner op for et væld af nye anvendelsesmuligheder. Funktionaliteten er én af Le Creusets største fordele, da du netop derfor ikke behøver en kæmpe og uoverskuelig samling af gryder i dit køkkenskab.

Le Creusets køkkenudstyr bliver lavet med kærlighed, og med deres ikoniske hjerteformede gryde kan du lave mad med kærlighed. Der er livstidsgaranti på alle gryder fra Le Creuset, så find din gryde i dag og få en gryde for livet.

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 74

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 74

Side:
  1. 1
  2. 2