KOBBERGRYDER TIL FINERE MADLAVNING

Hos Grydeguru.dk finder du et væld af smukke kobbergryder med enestående koge- og stegeegenskaber til gode priser fra alle de kendte brands.

Særligt har vi den populære kobberserie fra Eva Solo, hvor du kan finde alt lige fra gryder, kasseroller og sauterpander i kobber. Ligeledes har vi den smukke køkkenserie fra Mauviel i kobber, der kan anvendes på flere forskellige varmekilder såsom gas-, el-, og halogenkomfur samt i ovnen. Vi forhandler også de eftertragtede kobbergryder fra Mette Blomsterberg, der er et godt alternativ, hvis du ønsker en god kobbergryde i en lidt billigere prisklasse.

Gå på opdagelse i vores brede sortiment af kobbergryder, og bliv inspireret til tilberedningen af den helt perfekte bearnaisesauce eller anden finere madlavning.

Sorter faldende

Tabel Liste

24 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

24 vare(r)

KOBBERGRYDER GIVER DIG FULD KONTROL UNDER MADLAVNINGEN

Kobber er ideel som varmeleder, og derfor er kobbergryder bedre end både gryder i støbejern og rustfrit stål til at fordele varmen jævnt, så risikoen for at brænde maden på minimeres. Kobbergryder reagerer ligeledes hurtigt på ændringer i temperaturen, hvilket er en fordelagtig egenskab, når du tilbereder saucer såsom bearnaise eller anden finere madlavning. Kobbergryder giver dig altså fuld kontrol under madlavningen, også når du skruer op og ned for varmen.

 

På trods af kobbergrydernes fantastiske koge- og stegeegenskaber samt æstetiske flotte ydre, så er kobbergryder tunge og de kan nemt få mørke pletter og grimme buler. Dertil så tåler de fleste kobbergryder heller ikke maskinopvask, og de skal i stedet pudses for at vedligeholde den flotte glans. Desuden er kobber giftigt, hvilket betyder, at det er vigtigt, at den indvendige belægning altid er intakt, da gryden ellers kan afgive farve til maden eller give maden en ubehagelig afsmag.

 

For at fjerne de mørke pletter og grimme belægninger på dine kobbergryder, kan du med fordel anvende Scanpans effektive stål- og kobberrens. Du skal blot pudse gryden med en anelse rens, tørre af med en ren klud og skyld af med varmt vand – nemt og enkelt. Ellers kan du anvende en citronsyreopblanding, der består af 1 liter kogende vand, 2 spsk. citronsyre og lidt opvaskemiddel. Det giver dig et skinnende rent resultat, og samtidig ser kobbergryderne flotte og nypudset ud.

    

GRYDER I KOBBER – DET PERFEKTE KØKKENGREJ

Grundet kobberets unikke evne til at lede varme, er gryder i kobber især velegnet til de mere vanskelige madlavningsopgaver i køkkenet. Kobbergryder er derfor perfekte til både sautering af grøntsager, chokoladesmeltning og alle typer af saucer, som ikke må nå kogepunktet. Derfor finder du kobbergryder i stort set alle størrelser samt stegepander, sauterpander og kasseroller i kobber her på siden.

 

Hos Grydeguru.dk tilbyder vi de allerbedste kobbergryder. Kobber er et enormt dyrt materiale, og en gryde i kobber er som regel utrolig dyr at producere, og derfor også dyrere at købe end gryder i eksempelvis rustfrit stål. Kobbermaterialet besidder uovertrufne varmeegenskaber, der gør gryderne til en fornuftig investering og et rigtig godt valg, hvis du ønsker det bedste køkkengrej til finere madlavning.


Flotte kobbergryder til madentusiasten

Hvis du elsker at lave lækre måltider, der er lidt ud over det sædvanlige, og hvor der er arbejdet nøje med hver enkelt lille detalje, så er kobbergryder helt sikkert det rigtige valg for dig. Med kobbergryder får du nemlig et redskab, der tillader dig at styre temperaturen meget mere præcist end du får mulighed for med gryder af stål og aluminium. Hvis du trænger til at forkæle dig selv med noget særligt, der virkelig kan tage din madlavning til et nyt niveau, så vil du helt sikkert ikke fortryde at investere i kobbergryder. Og ud over, at kobbergryderne giver dig mulighed for at lave mad som aldrig før, så er de også bare utroligt smukke. Det kræver dog lidt vedligehold at få dem til at blive ved med at se pæne og skinnende ud, når de kommer i brug. Derfor er det også nødvendigt at vaske gryderne op i hånden og pudse gryderne op en gang i mellem. Men hvis du passer godt på dine gryder, kan du være sikker på at dine kobbergryder kommer til at holde i mange år.


Kobbergryde til induktion

Hvis du har et induktionskomfur kan du også sagtens få glæde af de fantastiske kobbergryder. Hele vores udvalg af kobbergryder kan nemlig bruges til induktion, så du kan kombinere kobbergrydernes fantastiske muligheder for præcision i temperatur med induktion, der også gør det meget nemmere at regulere varmen. Sammen er induktion og kobbergryder altså en fantastisk kombination, hvis du gerne vil bringe din madlavning til nye højder og eksperimentere med krævende retter, der kræver stor præcision. Med kobber gryder til induktion får du altså helt nye muligheder.


Hvis du er madelsker, og elsker at prøve kræfter med nyt udstyr, så kan du med fordel også se nærmere på vores store udvalg af wok, så du kan lave lækre wokretter.