Kedeler

Med GrydeGuru.dk´s udvalg af kedler får du helt unikke kedler. vi byder på kedler i så mange farver at der helt sikkert er en farve for dig. Stål, kobber, sort, rød, blå - ja alle farver. Ydermere er alle vores kedler en fryd for øjet og er altså også pynt i køkkenet selv når de ikke er i brug. Vi har kedler fra Kendte mærker som Le Creuset, Kitchen Aid og Bredemaijer. Kedlerne har en fløjte som indikerer hvornår vandet koger. Vi har nogle både med moderne og gammeldags look som passer til de fleste hjem. Alle vores kedler kommer fra mærker som kun byder den bedste kvalitet og derfor kan du være sikker på et godt produkt når du køber nogle af vores kedler.
Sorter faldende

Tabel Liste

14 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

14 vare(r)

Kitchen Aid kedel

Kitchen Aid kedlen giver dig mulighed for hurtigt at serverer varme drikke, lækre supper og andre retter eller drikke som kræver kogende varmt vand som du er sikret med denne flotte kedel fra Kithen Aid. Ikke nok med at denne Kitchen Aid kedel er af super kvalitet så har den også et smukt design derfor pynter den dit komfur både når den er i brug eller når den står som pynt i køkkenet. 

 

Le Creuset kedel med fløjte

Kedlerne fra Le Creuset har en gammeldags og unikt udseende som kun er til at holde af. De fås i massere af farver så der er en farve til ethvert hjem. Kedlen er klassisk og er en emaljeret stålkede, som kan bruges på alle varmkilder, Elektrisk, gas, induktion og keramiskl. Kedlens store bund sørger for en unik kontakt med varmekilden hvilket giver en super effektiv opvarmning af vandet. Kedlen er ledningfri hvilket gør det nemt at flytte kedlen som det passer dig og den er stadig lige så effetiv som en elkedel, ved brug af induktionskomfur. Kedlerne har en varmebesandigt håndtag og en fast fløjte som let åbnes, når vandet skal hældes fra. 

 

Bredemaijer

Bredemaijer kedlen er en elegant og klassisk kedel som kan rumme helt op til 2,5L. Kedlen er udstyret med en fløjte som fortæller dig hvornår vandet er i kog.m Kobber er utrolig smukt og leder varme ekstramt godt hvilket giver en lyn hurtig opvarmning af vandet. Kedlen har et smukt design som gør at din kedel bliver en del af din pynt på køkkenbordet også når den ikke er i brug. Kedlen kan bruges på alle komfurer - Gas, keramisk, elektrisk og induktion

 


Find den perfekte kedel til komfuret

Hvis du er en rigtig te elsker, som holder af masser af god te, der gerne skal laves på den helt traditionelle måde, så vil det være det helt rigtige for dig at få en klassisk kedel til komfuret, hvor både design og funktionalitet går op i en højere enhed. En rigtig kedel til komfuret er fyldt med en masse nostalgi, som er virkelig charmerende, og som kan blive en vigtig og hyggelig del af at lave en god kop te på de kolde vinter- og efterårsdage. Derfor kan du her på siden finde et bredt udvalg af fine kedler, som både har et funktionelt design, så du nemt kan få dig en god kop te eller kaffe, men som også er smukke at se på, så de nemt kan blive stående fremme på komfuret, så de altid er klar til brug.


Kedler til induktion

Rigtig mange af os har i dag skiftet vores gamle komfur ud med et, der har induktion, og det er der rigtig mange fordele ved. Både fordi det er nemmere at regulere temperaturer, og fordi pladen hurtig bliver varm og kold igen, når du er færdig med at bruge den. Men hvis du har skiftet det gamle komfur ud med et nyt med induktion, har du måske været nødt til at skifte din gamle kedel ud. Hvis du leder efter en ny, kan vores udvalg af kedler alle bruges til induktion, så du igen kan få den te eller kaffe, som du har brug for, for at komme godt i gang med dagen. Men kedlerne dur ikke kun til induktion. Du kan også sagtens få en kedel til gaskomfur, hvis det er det, du har stående hjemme i køkkenet. Uanset hvad du har brug for, har vi et bredt udvalg af fine kedler i mange forskellige farver og former, så du kan finde den helt rigtige til dit komfur.


Flotte kedler i fine farver

En rigtig kedel er bare noget helt særligt i forhold til elkedlen, og hvis du har et induktionskomfur kan du varme vandet i en rigtig kedel lige så hurtigt, som i elkedlen. Her på siden kan du blandt andet finde de klassiske og populære kedler fra KitchenAid, der med deres stilfulde design helt sikkert vil passe ind i det skandinaviske køkken. Du kan også finde flotte kedler fra Le Creuset, der er kendetegnet ved deres klassiske emaljering. Dette er fransk design, når det er bedst, og hvis du har andre produkter fra mærket, vil du helt sikkert også komme til at elske deres fantastiske kedler, der kan fås i flere forskellige farver.