Kedel

Med GrydeGuru.dk´s udvalg af kedler får du helt unikke kedler. vi byder på kedler i så mange farver at der helt sikkert er en farve for dig. Stål, kobber, sort, rød, blå - ja alle farver. Ydermere er alle vores kedler en fryd for øjet og er altså også pynt i køkkenet selv når de ikke er i brug. Vi har kedler fra Kendte mærker som Le Creuset, Kitchen Aid og Bredemaijer. Kedlerne har en fløjte som indikerer hvornår vandet koger. Vi har nogle både med moderne og gammeldags look som passer til de fleste hjem. Alle vores kedler kommer fra mærker som kun byder den bedste kvalitet og derfor kan du være sikker på et godt produkt når du køber nogle af vores kedler.
Sorter faldende

Tabel Liste

16 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

16 vare(r)

Kitchen Aid kedel

Kitchen Aid kedlen giver dig mulighed for hurtigt at serverer varme drikke, lækre supper og andre retter eller drikke som kræver kogende varmt vand som du er sikret med denne flotte kedel fra Kithen Aid. Ikke nok med at denne Kitchen Aid kedel er af super kvalitet så har den også et smukt design derfor pynter den dit komfur både når den er i brug eller når den står som pynt i køkkenet. 

 

Le Creuset kedel med fløjte

Kedlerne fra Le Creuset har en gammeldags og unikt udseende som kun er til at holde af. De fås i massere af farver så der er en farve til ethvert hjem. Kedlen er klassisk og er en emaljeret stålkede, som kan bruges på alle varmkilder, Elektrisk, gas, induktion og keramiskl. Kedlens store bund sørger for en unik kontakt med varmekilden hvilket giver en super effektiv opvarmning af vandet. Kedlen er ledningfri hvilket gør det nemt at flytte kedlen som det passer dig og den er stadig lige så effetiv som en elkedel, ved brug af induktionskomfur. Kedlerne har en varmebesandigt håndtag og en fast fløjte som let åbnes, når vandet skal hældes fra. 

 

Bredemaijer

Bredemaijer kedlen er en elegant og klassisk kedel som kan rumme helt op til 2,5L. Kedlen er udstyret med en fløjte som fortæller dig hvornår vandet er i kog.m Kobber er utrolig smukt og leder varme ekstramt godt hvilket giver en lyn hurtig opvarmning af vandet. Kedlen har et smukt design som gør at din kedel bliver en del af din pynt på køkkenbordet også når den ikke er i brug. Kedlen kan bruges på alle komfurer - Gas, keramisk, elektrisk og induktion