Zwilling Grydesæt

Når vi tilbereder aftensmaden, er det ikke underligt, hvis vi skal have flere gryder i gang. Derfor er det ofte nødvendigt at have gryder i forskellige størrelser. Zwillings grydesæt med fire dele er en fantastisk bud på et grydesæt, der både er praktisk og pænt. Grydesættet består af en lille kasserolle og tre almindelige gryder i forskellige størrelser med låg. Gryderne kan både tåle at komme i opvaskemaskinen, så du hurtigt og nemt kan få overstået opvasken.
Sorter faldende

Tabel Liste

2 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

2 vare(r)

Tilbehør til Zwilling grydesæt

Her på siden kan du også købe tilbehør til dit Zwilling grydesæt. Du kan med fordel tilkøbe en grydelågsholder, der sættes på grydens kant, så du har et sted at placere dit grydelåg. Samtidigt holder du kondensvandet i gryden, mens du bruger grydelågsholderen ved dit spisebord. Grydelågsholder fra Lid Assist er varmeresistent og tåler samtidigt at blive vasket i opvaskemaskinen sammen med dit Zwilling grydesæt.


Har du alligevel være udsat for, at dine gryder og pander er blevet ramt af flyverust eller grimme sorte pletter, kan du købe stål- og kobberrens her på siden. Scanpans stål- og kobberrens kan bruges på alle dine gryder og pander. Når du bruger produktet, skal du blot pudse din gryde eller pande med en smule rens og efterfølgende skylle af med varmt vand.


Køb dit Zwilling grydesæt hos GrydeGuru

Når du køber dit Zwilling grydesæt hos GrydeGuru.dk, er du sikret en nem og hurtig handel. Vi leverer din bestilling i løbet af 1-2 hverdage, så du hurtigt kan tage dit nye grydesæt i brug. Mangler du også nye pander til dit køkken, så har vi et bredt udvalg af stegepander, pandesæt, støvejernspander og sauterpander. Derudover har vi alt i køkkenudstyr og alt til borddækning her på GrydeGuru.dk. Vi ser frem til at tage imod din bestilling.