OBH Grydesæt

OBH Nordica er oprindeligt en fusion imellem et dansk og svensk brand, der i dag har kontorer i flere forskellige lande i Norden. Herfra finder du alt til køkkenet i høj kvalitet, flot design og med masser af funktionalitet. På denne side handler det om OBH-grydesæt, der er ganske uundværlige i det gode køkken. Er du glad for at lave mad, ved du alt om, hvor vigtigt det er med noget godt udstyr, og her er gryder bestemt ingen undtagelse. Vi tilbyder gryde- og pandesæt fra OBH i rustfrit stål, der har en rigtig lang levetid. Vælg et sæt med både en lille kasserolle samt to forskellige størrelser af gryder. Så har du både en gryde til sovs, en til kartofler og en til grønsager. En god pande er også svær at undvære, og mangler du ikke helt så mange gryder, så vælg et sæt med en god pande i stedet for. En pande med teflon-belægning er utrolig nem at betjene, og ikke mindst nem at rengøre efterfølgende.
Sorter faldende

Tabel Liste

2 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

2 vare(r)

Praktiske gryde og pandesæt

Når du vælger at købe nye gryde og pandesæt, er funktionalitet nok ikke den eneste faktor for din beslutning. Det er nemlig mindst lige så vigtigt, at gryderne og panderne er praktiske rent fysisk og dermed passer perfekt ind i køkkenskabet. Derfor er alle OBH’s grydesæt lavet i forskellige størrelser, så gryderne nemt kan stables i dit køkkenskab. Du kan samtidigt glæde dig over, at dine pander og gryde fra OBH også kan vaskes i opvaskemaskinen. Du kan dermed spare tid og kræfter på opvasken, nu hvor køkkenredskaberne ikke skal vaskes op i hånden.

Gryderne og panderne fra OBH har desuden den fordel, at de kan anvendes på alle varmekilder. Du kan derfor få glæde af et gryde- og pandesæt uanset om du har induktions kogeplader, keramiske kogeplader eller noget helt tredje. Du kan ergo sagtens vælge at udskifte dine gryder og pander, selvom du planlægger at få lavet nyt køkken med en ny type kogeplade i den nærmeste fremtid.


Køb gryde og pandesæt fra OBH her

Hos GrydeGuru kan du finde de bedste gryde- og pandesæt fra OBH, så du kan gå krig med madlavning med lækkert køkkenudstyr. Bemærk også, at vi ofte har gode tilbud på vores grydesæt, så du har lidt at spare. Vi sælger desuden også gryder og pander fra andre lækre brands her i webshoppen – dyk ned i vores udvalg lige her og vælg din favorit. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling.