Grydesæt

Et grydesæt er den nemme måde at handle gryder på. Her har du mulighed for at købe et helt sæt, så du har alle de nødvendige gryder og pander til køkkenet. Hvad enten du skal have skiftet de gamle gryder ud eller flytte hjemmefra, så finder du det helt rigtige grydesæt her.

Vi har grydesæt af den højeste kvalitet, der sikrer dig gryder, der holder mange år ud i fremtiden. Vi har også billige grydesæt, der er perfekt til de unge, der skal flytte hjemmefra og måske ikke går så meget op i, hvilket mærke gryderne har. Her kan det også være oplagt at vælge et sæt, der både indeholder gryder og pander, så man både kan koge pasta og lave lækre scramled eggs.

Du finder vores store udvalg af grydesæt og pandesæt nedenfor, hvor du altid er sikker på store besparelser! Vi har grydesæt til alle varmekilder - også induktion. Har du spørgsmål, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

Sorter faldende

Tabel Liste

36 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

36 vare(r)

Altid gode tilbud på grydesæt

Vi har altid mange forskellige grydesæt, fra mange forskellige leverandører. Nedenfor kan du se et udpluk af de mange forskellige mærker vi forhandler.

  • Eva Trio grydesæt er af højeste kvalitet. Vi har altid nogle af de skarpeste tilbud på markedet. Med Eva Trio gryder, er du sikker på høj kvalitet til fornuftige priser.
  • Funktion grydesæt giver dig rigtig meget for pengene. Her får du 3 gryder i stål – med låg – til kun 399,95 kr.
  • OBH grydesæt er funktionelle gryder og pander af høj kvalitet. Du finder både rene grydesæt og sæt bestående af 2 gryder og en pande.
  • Scanpan grydesæt er i Impact serien og af den klassiske Scanpan kvalitet og kan benyttes på alle varmekilder – inklusiv induktion.
  • WMF grydesæt er kendt for deres høje holdbarhed og er meget modstandsdygtige over for slid og ælde. De er derfor det oplagte valg, når du vil have gryder, der holder mange år ud i fremtiden.

Vi har altså et bredt udsnit af forskellige grydesæt – og vi har altid gode tilbud på stort set dem alle!

 

Kom godt fra start med det rigtige grydesæt

Når du skal have nye gryder, uanset om det er fordi du har fået et lækkert nyt komfur, der kræver gryder med induktion, eller om det er fordi du står og skal til at flytte hjemmefra for første gang, så er det oplagt at købe et grydesæt, og det er der flere grunde til. For det første er det altid nemmere at købe gryder i et samlet sæt, fordi du på den måde kan være sikker på at få gryder og pander i flere forskellige størrelser. På den måde kan du nemt få en god basis, som du kan tilføje gryder og pander til løbende, når du finder ud af, hvad du har brug for. For det andet er det også en god måde at være sikker på, at alle gryder passer sammen og har en god kvalitet. Når du har valgt et mærke, kan det være en fordel at fortsætte med det, fordi låg og andet tilbehør passer uanset gryde. Uanset hvilken prisklasse eller grydemærke, du går efter kan du her på siden finde et bredt udvalg af mange forskellige grydesæt og gode grydesæt tilbud, så du nemt kan komme i gang med at lave lækkert mad.

 

Grydesæt i mange størrelser

Uanset om du bare har brug for et par gryder til at supplere de gryder, som du allerede har hjemme i skabet, eller om du har brug for det helt store sæt, så har vi det, du har brug for her på siden. Fra Eva Trio, hvis gryder i dag er noget af en dansk designklassiker, og som kan findes i rigtig mange danske hjem, kan du blandt andet finde et bredt udvalg af grydesæt fra deres forskellige grydeserier og med et forskelligt antal af gryder. Du kan for eksempel få det helt store sæt med syv dele, hvor du får alle de pander og gryder, som du har brug for, men du kan også finde et sæt med tre dele bestående af enten tre gryder eller to gryder og en pande. Fra Eva Trio er alle grydesæt til induktion. Hvis du er studerende og skal flytte hjemmefra for første gang er budgettet måske ikke helt til Eva Trio gryder. Derfor har vi også et udvalg af grydesæt fra mærker som blandt andet Funktion.

 

Leder du efter grydesæt med induktion, er du endt det helt rette sted. Vi har nemlig et stort udvalg af lækre grydesæt, der fungerer perfekt, hvis du har skiftet det gamle komfur ud med er, som har induktion. Ud over mærker som Eva Trio og Funktion, kan du blandt andet også finde gode grydesæt fra OBH Nordica og WMF gryder. Uanset hvor mange gryder, du har brug for, og hvilket mærke, der passer bedst til din smag og dine behov, så er vi sikre på, at du kan finde det grydesæt, som er det helt rigtige hjem til dit køkken.