Grydesæt & pandesæt

Et grydesæt er den nemme måde at handle gryder på. Her har du mulighed for at købe et helt sæt, så du har alle de nødvendige gryder og pander til køkkenet. Hvad enten du skal have skiftet de gamle gryder ud eller flytte hjemmefra, så finder du det helt rigtige grydesæt her.

Vi har grydesæt af den højeste kvalitet, der sikrer dig gryder, der holder mange år ud i fremtiden. Vi har også billige grydesæt, der er perfekt til de unge, der skal flytte hjemmefra og måske ikke går så meget op i, hvilket mærke gryderne har. Her kan det også være oplagt at vælge et sæt, der både indeholder gryder og pander, så man både kan koge pasta og lave lækre scramled eggs.

Du finder vores store udvalg af grydesæt og pandesæt nedenfor, hvor du altid er sikker på store besparelser! Vi har grydesæt til alle varmekilder - også induktion. Har du spørgsmål, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

Sorter faldende

Tabel Liste

29 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

29 vare(r)

Altid gode tilbud på grydesæt

Vi har altid mange forskellige grydesæt, fra mange forskellige leverandører. Nedenfor kan du se et udpluk af de mange forskellige mærker vi forhandler.

  • Eva Trio grydesæt er af højeste kvalitet. Vi har altid nogle af de skarpeste tilbud på markedet. Med Eva Trio gryder, er du sikker på høj kvalitet til fornuftige priser.
  • Funktion grydesæt giver dig rigtig meget for pengene. Her får du 3 gryder i stål – med låg – til kun 399,95 kr.
  • OBH grydesæt er funktionelle gryder og pander af høj kvalitet. Du finder både rene grydesæt og sæt bestående af 2 gryder og en pande.
  • Scanpan grydesæt er i Impact serien og af den klassiske Scanpan kvalitet og kan benyttes på alle varmekilder – inklusiv induktion.
  • WMF grydesæt er kendt for deres høje holdbarhed og er meget modstandsdygtige over for slid og ælde. De er derfor det oplagte valg, når du vil have gryder, der holder mange år ud i fremtiden.

Vi har altså et bredt udsnit af forskellige grydesæt – og vi har altid gode tilbud på stort set dem alle!