Funktion gryder

Funktion er produkter til køkkenet og bordet. Produkter er skabt til at blive brugt i hverdagen. Et produkt fra funktion er kendetegnet ved en super god kvalitet til en unik pris. Hele ideen bag funktion er at lave et godt grej til en rækker opgaver i hverdagen såsom bagning, stegning, kogning, opbevaring. Med Funktion får du altså et solidt, godt og prisvenligt produkt som du kan bruge i hverdagen.
Sorter faldende

Tabel Liste

10 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

10 vare(r)

Massere af gode tilbud på gryder fra Funktion

Vi har her på grydeguru altid et stort udvalg i gryder fra Funktion og til gode tilbuds priser
Funktion gryderne er en prisbillig grydeserie. Lige fra en lille stål kasserolle til en meget stor suppegryde.

Funktion helsesgryde 

Funktion Helse/pastagryden er fremstillet i 18/10 stål. Gryden har en pastaindsats og en grønsagsindsats, som er nem at skifte. Super nem måde at dampe dine grønsager så de beholder alle sine vitaminer og den gode smag. Pastaindsatsen gør det nemt at hælde vandet fra pastaen uden at den ender i vasken.
Gryden kan også anvendes uden indsats.
Kan gå på alle varmekilder også induktion 

Funktion Funk Endurance grydeserie

Funktion Funk Endurance grydeserien i et Super flot design fra. Grydeserien er fremstillet i blankpoleret rustfrit stål og har indvendig litermål. Gryden har en praktisk hældetud samt et glas låg med si funktion, som sikre at vandet kan hældes fra kasserollen uden at indholdet hældes ud med vandet. Kan anvendes på alle varmekilder også induktion.