ALLROUND STEGEGRYDER TIL SANSELIGE MADOPLEVELSER

Med en stegegryde i støbejern forenkles dagligdagens madlavning betydeligt. Støbejern har nemlig den unikke egenskab at kunne fordele varmen, samtidig med at kunne holde på den. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt maden nu skulle brænde på eller om den når at blive kold inden gæsterne ankommer, da maden fint kan passe sig selv i en gryde af støbejern.

Stegegryder i støbejern er et utroligt alsidigt og uundværligt køkkenredskab, der kan anvendes på alle typer kogeplader og selv i ovne. Det holdbare støbejern er afgørende for grydens allround anvendelse. Den jævne varmefordeling i hele gryden betyder, at støbejernsgryder både kan bruges til langtidsstegning af oksefilet, braisering af fjerkræ, kogning af gryderetter og supper samt til bagning af lækre grydebrød.

Hos Grydeguru.dk finder du alle de kendte kvalitetsmærker såsom Staub, der anvendes af professionelle kokke verden over, de farverige og populære støbejernsgryder fra Le Creuset, eksklusive Morsø stegegryder i unikt støbejern, Eva Trio stegegryder, der er exceptionelle til grydestegning og de velkendte stegegryder fra Scanpan i tidssløs design med lang holdbarhed.

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 49

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 49

Side:
  1. 1
  2. 2

STØBEJERN KAN HOLDE EN EVIGHED

I mange familier er stegegryden i støbejern blevet et fast inventar i køkkenet. Med dens mange unikke og brugbare kvaliteter er gryden velegnet til enhver simreret, som enten skal stå på komfuret, i ovnen eller over bål i længere tid. Denne egenskab giver ekstra plads i en forjaget hverdag, hvor især en travl familie kan slappe af og have kvalitetstid sammen i stedet for at skulle stresse over at få tilberedt et ordentligt aftensmåltid efter en lang arbejdsdag.

 

En god kvalitets støbejernsgryde kan holde en evighed. Uden at gå i stykker eller blive slidt op. Støbejernsgrydens ydeevne vil tilmed være lige så god efter årtier, som da var den var helt ny. Stegegrydens umådelige lange levetid betyder også, at du ikke behøver at skulle udskifte dem på grund af flere års slid. Derfor vil du også kunne spare mange penge på køkkenudstyr ved at købe en støbejernsgryde, der kan holde i mange år frem.

 

STØBEJERNSGRYDER HAR UBEGRÆNSEDE MULIGEDER

Det unikke ved støbejernsgryden er, at den kan benyttes på alle varmekilder, hvorfor den har ubegrænsede muligheder til alle kogekunster. Uanset, om det er på kogeplade, bål eller gasblus, så tager en stegegryde ikke skade af, at blive udsat for hverken direkte eller indirekte varme. Dette gælder varmens temperatur såvel intensitet. De fleste støbejernsgryder kan endda holde til helt op mod 400 grader, uden at lide last.

 

Mange af vores støbejernsgryder er udstyret med et låg, der sikrer en jævn varmefordeling, så hele din ret bliver opvarmet perfekt. På Grydeguru.dk kan du også finde støbejernsgryder med glaslåg, hvilket er særdeles praktisk, når maden kræver konstant tilsyn. Med et glaslåg behøver du nemlig ikke at skulle løfte låget for at tjekke til maden.


Forkæl dig selv og din familie med en god stegegryde

Der er ikke noget, der slår et godt hjemmelavet måltid. Selv ikke de bedste retter på de fineste restauranter kan måle sig med de livretter, som ens mor og far har serveret gennem ens barndom. Der er ikke noget som et godt og nærende måltid, og i det rette selskab og med det rette måltid, er en god middagsret meget mere end bare mad. Det er når vi spiser sammen, at vi virkelig får mulighed for at få snakket med hinanden, uanset om det gælder venner eller familie. Til middagen bliver telefonerne lagt væk – i hvert fald stort set – og her gælder det bare om at nyde et godt måltid mad sammen. Det giver virkelig noget særligt at mødes over et godt måltid mad og et dejligt glas vin, og derfor er det også vigtigt en gang i mellem at sætte tiden af til at tilberede sådan et måltid.


Når man tænker på et måltid, hvor der virkelig er god mulighed for at være sammen om maden, så vil mange af os nok tænke på en god steg eller en lækker gryderet, som har fået lov til at stå og simre i mange timer i løbet af dagen, hvor duften stille og roligt har spredt sig ud i køkkenet. Men for at tilberede en god steg eller en lækker gryderet er det vigtigt at have det rette udstyr, så maden bliver så vellykket, som muligt. Og hvis du virkelig vil lave en god gryderet eller simreret, så er det altså nødvendigt med en stegegryde. Derfor har vi her hos GrydeGuru.dk et stort udvalg af mange forskellige stegegryder, så du kan finde den stegegryde, der er den rigtige hjem til dit køkken.


Stort udvalg af populære stegegryder

Hos GrydeGuru.dk har vi stegegryder i mange forskellige prisklasser og designs, så du har mulighed for at finde den rette stegegryde, uanset om du leder efter den, som de professionelle kokke bruger, eller om du gerne vil have en af de fine og farverige gryder fra Le Creuset, som også er af en rigtig god kvalitet. Med en Le Creuset stegegryde er du helt sikkert på rette sport til at få lavet en lækker middag, som du kan glæde din familie og dine venner med. Du kan også finde en Eva Trio stegegryde, som er perfekt til grydestegningen eller en Scanpan stegegryde kendt for deres altid smarte og stilrene design. Uanset hvilken stegegryde, du leder efter, så kan du altid finde gode stegegryde tilbud her på siden. Og hvis du har induktion er det heller ikke noget problem at finde en god stegegryde til induktion. Vores store udvalg fungerer nemlig fantastisk til induktionskogeplader. Så det er bare om at komme i gang med grydestegningen eller gryderetten.


Når du skal byde gæster velkommen til en god middag, er det også vigtigt at dække et smukt bord. Tag derfor et kig på vores udvalg af duge og lysestager.