Grydelåg

Til enhver god gryde eller pande er det også nødvendigt med et godt låg, og man må sige at et låg altid vil være en naturlig følgesvend til gryden, da mange af de retter og ting, der bliver tilberedt i gryder, kræver et godt låg. Man kan måske tænke, at låg er en rimelig simpel ting, men faktisk findes der et væld af forskellige låg med mange forskellige funktioner alt efter, hvad der er behov for til den enkelte størrelse af gryde eller pande og til ethvert behov. Derfor mener vi heller ikke, at du kan klare dig med et enkelt stort låg, der passer til det meste. Det er nemlig ofte, når vi skal jonglere rundt med både gryde og låg, at det går galt, og derfor gælder det om at have de rigtige låg, der passer til dine gryder, potter og pander. Netop derfor har vi hos grydeGure.dk selvfølgelig et stort udvalg af mange forskellige låg fra flere forskellige mærker, så du kan finde det låg, du står og mangler, eller købe de rette låg sammen med nye gryder.

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 60

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 60

Side:
  1. 1
  2. 2

Eva Trio låg

Når det gælder låg, så er Eva Trio et af de mærker, der virkelig har gennemtænkt, hvad vi har brug for af et godt låg, når vi er i gang med at lave mad. Derfor har de udviklet og designet mange forskellige låge, der passer til flere forskellige situationer, uanset om det bare er låget, der skal på, når gryderetten skal simre færdigt, eller om det er låget med si, der gør det meget nemmere at få hældt vandet fra pastaen. Vi har et bredt udvalg af Eva Trio grydelåg, så du kan finde de grydelåg til dine Eva Trio gryder, som passer til dine behov i køkkenet. Du kan for eksempel også finde flere forskellige kuppellåg, som gør det nemmere at få låg på panden, hvis der er mere mad i panden i forhold til pandens højde. Ved at lægge et kuppellåg på panden kan du også bedre holde på madens saft og kraft, og det er jo altid et vigtigt plus. Uanset hvilke låg du leder efter fra Eva Trio, så kan du altid finde gode Eva Trio låg tilbud, så du ikke behøver at bruge en formue på at finde de låg, som du står og mangler.


Ud over de mange forskellige låg til Eva Trio gryder, som passer til de mange forskellige grydeserier, så kan du blandt andet også finde et udvalg af funktionelle låg til de populære Le Creuset gryder og de smarte pander fra Scanpan.


Gør madlavningen nemmere med det rette grydelåg

Vi har nok alle sammen prøvet at stå med pastavand ud over det hele eller kød, der sprætter ud over det hele, når det bliver stegt. Og selvom det er en selvfølge, at der må blive en smule beskidt, når der bliver kokkereret til den store guldmedalje, så er det altså meget rart at kunne indskrænke svineriet til at være så lidt som muligt. Og med de rette låg til gryder og pander er du kommet et godt skridt på vejen til et mere renligt køkken, så der ikke er alt for meget oprydningsarbejde, når maden er spist. Du kan for eksempel finde et grydelåg med indbygget si og et silikonegrydelåg, så du nemt kan hælde vandet fra kartoflerne, grøntsagerne eller pastaen uden at skulle til at have en si i brug, som skal gøres rent bagefter. Du kan også få et stænklåg til panden, så du slipper for at have stegefedt ud over hele komfuret. Ud over disse mere smarte løsninger, kan du også finde låg med glad, så du nemt kan holde øje med maden. Du kan selvfølgelig også altid finde de helt klassiske grydelåg, som du kan få til alle forskellige grydestørrelser, så du er godt dækket ind.


Inden du går på jagt efter de rette grydelåg er det selvfølgelig også vigtigt, at du har de rigtige gryder, da de jo er dem, du kommer til at lave mad i. Og når du skal vælge gryder og grydelåg, så er det en klar fordel at vælge gryder og låg fra det samme mærke, så du er sikker på, at det hele passer sammen. fra Eva Trio finder du både et stort udvalg af mange forskellige gryder og låg i flere forskellige serier, så du har mulighed for at vælge det grydelåg, der passer til en gryde i en bestemt serie. Det gør både madlavningen nemmere, og så ser det pænere ud, når det hele passer sammen. Du kan også finde gryder og låg fra Le Creuset, der passer sammen i farve og form. Og hos Le Creuset er det særlig vigtigt, at du vælger det tilhørende låg, hvis du gerne vil have mulighed for blandt andet at kunne varme gryden i ovnen, hvilket er en af de store fordele ved produkterne fra Le Creuset.