Friture gryde / Raclette

Med en raclette i køkkenet kan du samle familie og venner rundt om bordet og lave mad sammen. På grillpladen øverst kan du grille lækkert kød, kylling, fisk eller skaldyr. og i de små pander nederst kan du lave f.eks.. en lille æggekage med g, ost, skinke, grønt og meget mere. Du kan altså sætte dit helt eget personlige præg på ladlavningen. Grillpladen og de små pander har non-stick belægning så din mad ikke sidde fast. Vi har racletter til både 6 og 8 personer så der er til de fleste lejligheder. Non-stick belægningen og den aftagelige grillplade gør selv rengøringen nem.
Sorter faldende

Tabel Liste

15 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

15 vare(r)

Se vores udvalg i friture gryder og Raclette

Hos grydeguru har vi et lille udvalg af friture gryder, og racletter er der en model du står og mangler så kontakt os på mail info@grydeguru.dk så vil vi gøre alt for at skaffe den til dig.

 

Deep fryer pro crips 3L

Hos GrydeGuru.dk byder vi på en lækker frituregrde fra OBH Nordica i flot børstet stål med en kapacitet på hele 3L. 

Derudover er frituregyden justerbar i temperatur fra 130-190 grader celcius. Frituregryden har et aftageligt varmelegeme, udtagelig beholder samt cool zone. Med cool zone forlænger man nemlig oliens holdbarhed. Olieeholderen og låg tåler maskineopvask  og gør derfor rengøring til en fornøjelse. Samtidig har frituregryden ledningsopbevaring som gør gryden nem at opbevarer i skabet uden en ledning som flyder i skabet eller på køkkenbordet. 


Raclette og frituregryder til hyggelige stunder

Når det endelig er blevet weekend efter en lang og hård arbejdsuge, og det er tid til at hygge med familie eller venner over en god middag, er det nogle gange nødvendigt at servere noget, der bare er lidt mere hyggeligt og lidt mere usundt end ellers. Hvis der virkelig skal være fuld gas på hyggen, så går du aldrig helt galt i byen med en god omgang raclette eller en burger med sprøde pomfritter. Men for at det skal kunne lykkes at lave en velsmagende raclette, som venner og familie kan samles om, eller det skal være helt sprøde pomfritter, som de serverer dem på den god burger joint, så er det nødvendigt med det rette udstyr. Og det kan du heldigvis finde her på siden, så du hurtigt kan blive klar til en hyggelig aften i godt selskab og med lækker mad.


Find den rette raclette

Når det er tid til en hyggelig stund med venner og familie, der skal samles om et godt måltid mad, så er der bare noget særligt ved, at man tilbereder maden, efterhånden som den skal spises ved bordet. Med den rette raclette kan du være sikker på at få hyggelige måltider, hvor det hele kan tages med ro, og man løbende kan spise det, som man har lyst til. Det er en god måde at være nærværende omkring maden og bare nyde det gode selskab. Her på siden finder du raclette i flere forskellige størrelser, alt efter hvor mange der skal være med. Det skal ikke koste en formue at hygge sig, så derfor har vi altid gode raclette tilbud, så du billigt kan få et godt måltid. Vi har OBH raclette til både 6 og 8 personer.


Gør livet mere sprødt med en frituregryde

Vi vil vove at påstå, at når du først har investeret i en frituregryde, så kommer du aldrig til at se dig tilbage. For det er bare lidt ekstra selvforkælelse at kunne lave de lækreste hjemmelavede fritter, der smager perfekt sammen med en saftig burger. Her på siden finder du en smart Tefal friture maskine, hvor du nemt kan friturestege alt fra kartofler til squash og forårsruller. Så har det aldrig været nemmere at lave et lækkert og fedtet måltid. Når du skal i gang med frituren er det vigtigt at have et godt forklæde, så du ikke får pletter på tøjet.