Friture gryde / Raclette

Med en raclette i køkkenet kan du samle familie og venner rundt om bordet og lave mad sammen. På grillpladen øverst kan du grille lækkert kød, kylling, fisk eller skaldyr. og i de små pander nederst kan du lave f.eks.. en lille æggekage med g, ost, skinke, grønt og meget mere. Du kan altså sætte dit helt eget personlige præg på ladlavningen. Grillpladen og de små pander har non-stick belægning så din mad ikke sidde fast. Vi har racletter til både 6 og 8 personer så der er til de fleste lejligheder. Non-stick belægningen og den aftagelige grillplade gør selv rengøringen nem.
Sorter faldende

Tabel Liste

4 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

4 vare(r)

Se vores udvalg i friture gryder og Raclette

Hos grydeguru har vi et lille udvalg af friture gryder, og racletter er der en model du står og mangler så kontakt os på mail info@grydeguru.dk så vil vi gøre alt for at skaffe den til dig.

 

Deep fryer pro crips 3L

Hos GrydeGuru.dk byder vi på en lækker frituregrde fra OBH Nordica i flot børstet stål med en kapacitet på hele 3L. 

Derudover er frituregyden justerbar i temperatur fra 130-190 grader celcius. Frituregryden har et aftageligt varmelegeme, udtagelig beholder samt cool zone. Med cool zone forlænger man nemlig oliens holdbarhed. Olieeholderen og låg tåler maskineopvask  og gør derfor rengøring til en fornøjelse. Samtidig har frituregryden ledningsopbevaring som gør gryden nem at opbevarer i skabet uden en ledning som flyder i skabet eller på køkkenbordet.