Fiskars Royal Gryder (tidl. Raadvad Royal)

Fiskars Royal gryder (tidligere Raadvad Royal) byder på et bredt sortiment af kvalitetsgryder. Specielt inde for Royal grydeserien er der et stort udvalg af gode gryder med en fornuftig pris og en tidsløst klassisk udseende med sort plastik håndtag. Royal serien er perfekt til alle slags hjemmekokke. Fiskars udvikler, designer og tester alle deres produkter i Finland. Fiskars har været mange år på markedet og har derfor en omfattende viden om gryder og pander. De har bla. skabt OptiHeat teknologien til induktion. Og bare for en god ordens skyld benytter Fiskars genbrugsmateriale i deres produktion.

Sorter faldende

Tabel Liste

9 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

9 vare(r)

Altid et godt tilbud på Raadvad Royal gryder

Vi har altid et stort udvalg og gode tilbud på Raadvad Royal gryder. Raadvad er dansk køkken design, i top kvalitet. Raadvad har altid først og fremmest fokuseret på tre vigtige hjørnesten: funktionalitet,kvalitet og design. Det afspejles i alle deres produkter, uanset om det er en kniv, en gryde eller en peberkværn. Raadvad samarbejder med en række visionære og innovative danske formgivere om at skabe funktionelle produkter, der også i fremtiden lever op til Raadvads stolte traditioner.

Raadvad Royal stål serie

Raadvad Royal stålserien er den klassiske grydeserie, hvor kvaliteten er helt i top. Grydeserien har de sidste 25 år været en stabil følgesvend i de danske køkkener.
Med en gryde fra Royal kan du være sikker på at opleve glæden ved at arbejde med kogegrej af højeste kvalitet. Det er egenskaber som gode håndtag, let at rengøre, hurtig opvarmning, rørevenlig form, og ikke mindst det flotte design der gør Raadvad Royal til en af markedets mest populære grydeserier. Gryder og pander har alle en kraftig sandwich bund der giver en fantastisk varmefordeling, og de kan bruges på alle varmekilder også induktion. Alle gryderne har indvendige litermål så det er nemt at tilføje nøjagtigt væske i maden, de har også et praktisk damphul i låget, så det ikke koger over og ud på hele komfuret.
Alle Raadvad Royal pander og gryder tåler at komme i ovnen op til 180 grader. Hele serien tåler opvaskemaskine, men vi anbefaler at du vasker panderne op i hånden. Der ydes 10 års garanti på alle Raadvad Royal gryderne og 5 års garanti på panderne, gælder dog ikke slidtage. 

Raadvad`s historie

For over 250 år siden, nærmere præcist i 1758, blev et gavebrev starten på et spændende stykke
Danmarkshistorie. Kong Frederik V overdrog i 1758 Raadvaddam, en lille nedlagt
krudtmølle beliggende ved Mølleåen, til sin kammertjener. Og denne venlige
gestus skulle blive begyndelsen på en æra med produktion og udvikling af
alverdens husgeråd.