Fiskars Gryder

Er du hjemmekok? Så kan du helt sikkert finde dit næste nye kogegrej i Fiskars sortiment. I Finland, hvor metal- og designkoncernen har hjemme, tester, designer og udvikler Fiskars alle deres produkter, og med deres omfattende viden har de skabt førende innovationer – herunder Optiheat-teknologi til induktion – samtidig med, at de benytter sig af genbrugsmaterialer i hele produktionsleddet. I 1994 blev den danske, hæderkronede køkkenudstyrsproducent Raadvad indlemmet under Fiskars-koncernen, og fra 2015 er alle Raadvads produkter blevet solgt under navnet Fiskars.
Sorter faldende

Tabel Liste

16 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

16 vare(r)

Altid gode tilbud på Fiskars gryder

Vi har altid et stort udvalg af Fiskars gryder til de bedste priser. Fiskars er dansk køkkendesign i topkvalitet, og firmaet har altid haft fokus på tre vigtige hjørnesten: Funktionalitet, kvalitet og design. Det afspejles i alle deres produkter – uanset om der er tale om en kniv, en gryde eller en peberkværn. Fiskars samarbejder med en række visionære og innovative danske formgivere om at skabe funktionelle produkter, der også i fremtiden kan leve op til Fiskars stolte traditioner.

Fiskars har flere forskellige serier, og her kommer en kort præsentation af netop dem, vi hos Grydeguru har valgt at forhandle:

Fiskars Royal gryder

Fiskars Royal-stålserie er den klassiske grydeserie, hvor kvaliteten er helt i top. Grydeserien har de sidste 25 år været fast inventar i de danske køkkener. Med en gryde fra Royal-serien kan du være sikker på at opleve glæden ved at arbejde med kogegrej af højeste kvalitet. Gryderne er hurtige at opvarme, funktionelle under brug og lette at rengøre – og så er designet så klassisk, som det kan blive.

Alle gryder og pander i serien har kraftige sandwich-bunde, der giver en fantastisk varmefordeling, og de kan bruges på alle varmekilder – også induktion. Alle gryder har indvendige litermål, så det er nemt at tilføje en nøjagtig mængde væske til maden, og så kommer de med et praktisk damphul i låget, så væsken ikke koger over og ud på kogepladen.

Fiskars Royal-pander og -gryder tåler fint at komme i ovnen i op til 180 grader, og hele serien kan puttes i opvaskemaskinen – dog anbefaler vi, at man vasker sine pander op i hånden. Der ydes 10 års garanti på alle Fiskars Royal-gryder og 5 års garanti på pander (gælder ikke ved slitage).

Fiskars Norden gryder

Norden-serien fra Fiskars er inspireret af den nordiske natur og traditioner og produceret i Finland af førsteklassesmaterialer. Støbejernet, der er anvendt til både gryder og pander, har fået den innovative Thermium-behandling, der kort fortalt er en mineralbehandling, som gør gryderne og panderne ekstra holdbare og nemme at rengøre. En særlig bonus ved Thermium-behandlingen er, at køkkenredskaberne ikke skal plejes med olie, som støbejern ellers normalt skal.

Norden-serien byder også på kvalitetsknive, der er produceret efter finske fremstillingsmetoder. Med skæfter i varmebehandlet finsk birketræ og blade i tysk karbonstål er man sikret køkkenknive med særligt fokus på funktionalitet og ekstrem skarphed.

Der ydes 25-års garanti på hele Norden-serien.

Fiskars Hard Face gryder

Hard Face er Fiskars serie til intensiv brug. Den ekstremt stærke belægning er beregnet til krævende hverdagsbrug, og de praktiske silikone-låg har to indbyggede hældefunktioner. Men en ekstra tyk aluminiumsbund er man desuden sikret en jævn og effektiv varmefordeling i hele det brede produktsortiment, der dækker alle behov inden for koge- og stegeopgaver.