Eva Trio White Line gryder

Super flotte, stilrene og holdbarer gryder og pader fra Eva Solo serien White Line. Som navnet beskriver er gryder og pander designet i hvid og tåler opvaskemaskine. Gryder og panderne er til dig som ønsker en meget anvendeligt, flot og holdbar gryde, som ikke ligner alle de andre. Gryderne har en keramisk belægning som er hård og robust. Gryden vil forblive hvid uanset hvilket slags madlavning der laves og er også super nem at rengøre.

Hvis du er på udkig efter andre serier, så se vores kategori med alle gryder og grydesæt fra Eva Trio

Sorter faldende

Tabel Liste

7 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

7 vare(r)

Eva-Trio White Line altid mange gode tilbud på lager

Eva-Trio White Line er fremstillet i aluminium, med en stærk keramisk belægning.
 Den keramiske belægning er meget slidstærk, robust og hård, og den er nem at rengøre. White Line vil bevarer sin hvide farve uanset, hvilken form for madlavning, der laves. 
Serien kan tåle at komme i opvaskemaskinen.
I serien findes følgende produkter: kasserolle  1,8L Gryde 2,2L + 3,6L + 4,8L + 7,0L.
Pander i følgende str. 24cm + 28cm og Sauterpande 24cm. 

Eva-Trio White Line

Eva-Trio serien er den første gryde serie der blev designet, og er i dag en klassiker.Designeren Ole Palsby havde tanke på, hvordan vi bruger vores køkken, da han udviklede Eva-Trio serien.  Det skulle være enkelt og nemt, kreativt og fleksibelt og fyldt med muligheder, men let at anvende.
Resultatet blev en serie gryder, der kan stables indeni hinanden, så de fylder minimalt. Med tre faste diameterstørrelser, så lågene kan bruges på flere produkter. Med håndtag i rustfrit stål, som forbliver kolde på komfuret.

Designeren Ole Palsby

Designeren Ole Palsby, har ved hvert produkt gennemtænkt funktionaliteten i produktierne, feks. de flade låg hvorpå du kan stable feks. en Eva-trio pande imens kartoflerne koger, og derpå holde maden på panden varm.
Eva-Trio serien er med tiden gået hen og blevet en vaskeægte designklassiker, og designet på Eva Trio har gennem tiden kastet et væld af designpriser med sig.


Eva Trio White Line – en ny klassiker

Siden Ole Palsby designede de første Eva Trio gryder er de gået hen og blevet danske designklassikere, som man kan finde i rigtig mange køkkener rundt omkring i landet, uanset om det er bedsteforældrene, der stadig har de oprindelige gryder, eller om det er den unge studerende, der lige har købt sit første sæt gryder. Og når du har prøvet at lave mad med gryder fra Eva Trio, er det da også nemt at forstå, hvorfor netop disse gryder er blevet klassikere, der har en plads i mange danske hjem. Eva Trio gryderne er nemlig designet med fokus på, hvad man har behov for, når man laver mad i køkkenet. Derfor er håndtagene af rustfrit stål, som ikke bliver varme, når gryden er i brug, gryderne kan nemt stables oven i hinanden, så de ikke fylder ret meget, og grydernes bund er lavet, så der er en optimal fordeling af varmen. Der er altså mange fordele ved at vælge gryder fra Eva Trio.


Med Eva Trio White Line har mærket skabt en flot nyfortolkning af de klassiske Eva Trio gryder, som vi kender så godt. Konceptet er stadig det samme: kvaliteten er i top, så du kan tilberede lækker mad, men nu er funktionaliteten blevet pakket ind i et nyt og moderne design. Som navnet på serien så fint fortæller det, så er Eva Trio White Line en serie af hvide gryder, der vil passe godt ind i skandinaviske hjem. Eva Trio gryder i hvid giver et nyt touch til det klassiske design, og er en god måde at nyfortolke gryder, der længe har haft en plads i mange danskeres hjerter.


Funktionalitet og design går hånd i hånd med Eva Trio White Line

Når du køber et Eva Trio White Line grydesæt kan du være sikker på at få gryder, der fungerer helt optimalt under madlavningen, og som samtidig har et lækkert og robust design, der kan holde til lidt af hvert. Og du behøver ikke at være bekymret for, om den hvide gryde tager farve af madlavning og brug. Gryderne har nemlig en keramisk belægning, som er hård og robust, hvilket både gør, at gryderne bliver ved at bevare deres flotte hvide farve og at de er rigtig nemme at rengøre. Faktisk er det så nemt, at du bare kan putte gryderne i opvaskemaskinen og lade den gøre arbejdet.


Ud over de flotte Eva Trio gryder fra White Line serien har vi også en masse andet lækkert køkkenudstyr her hos GrydeGuru.dk, så du kan glæde din familie og dine venner med sund og velsmagende mad. Tag for eksempel et kig på vores udvalg af skarpe knive, der gør det nemt at skære helt præcist, eller kig på vores sortiment af bageartikler, der hjælper dig godt på vej, når du skal lave flotte kager.