Eva Trio White Line gryder

Super flotte, stilrene og holdbarer gryder og pader fra Eva Solo serien White Line. Som navnet beskriver er gryder og pander designet i hvid og tåler opvaskemaskine. Gryder og panderne er til dig som ønsker en meget anvendeligt, flot og holdbar gryde, som ikke ligner alle de andre. Gryderne har en keramisk belægning som er hård og robust. Gryden vil forblive hvid uanset hvilket slags madlavning der laves og er også super nem at rengøre.

Hvis du er på udkig efter andre serier, så se vores kategori med alle gryder og grydesæt fra Eva Trio

Sorter faldende

Tabel Liste

7 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

7 vare(r)

Eva-Trio White Line altid mange gode tilbud på lager

Eva-Trio White Line er fremstillet i aluminium, med en stærk keramisk belægning.
 Den keramiske belægning er meget slidstærk, robust og hård, og den er nem at rengøre. White Line vil bevarer sin hvide farve uanset, hvilken form for madlavning, der laves. 
Serien kan tåle at komme i opvaskemaskinen.
I serien findes følgende produkter: kasserolle  1,8L Gryde 2,2L + 3,6L + 4,8L + 7,0L.
Pander i følgende str. 24cm + 28cm og Sauterpande 24cm. 

Eva-Trio White Line

Eva-Trio serien er den første gryde serie der blev designet, og er i dag en klassiker.Designeren Ole Palsby havde tanke på, hvordan vi bruger vores køkken, da han udviklede Eva-Trio serien.  Det skulle være enkelt og nemt, kreativt og fleksibelt og fyldt med muligheder, men let at anvende.
Resultatet blev en serie gryder, der kan stables indeni hinanden, så de fylder minimalt. Med tre faste diameterstørrelser, så lågene kan bruges på flere produkter. Med håndtag i rustfrit stål, som forbliver kolde på komfuret.

Designeren Ole Palsby

Designeren Ole Palsby, har ved hvert produkt gennemtænkt funktionaliteten i produktierne, feks. de flade låg hvorpå du kan stable feks. en Eva-trio pande imens kartoflerne koger, og derpå holde maden på panden varm.
Eva-Trio serien er med tiden gået hen og blevet en vaskeægte designklassiker, og designet på Eva Trio har gennem tiden kastet et væld af designpriser med sig.