støbejernsgryder fra Eva Trio

Støbejerns serien fra Eva Trio er en fantastisk serie af gryde og stegepander. Serien er perfekt til langtidsstegning ved lav eller medium varme. Gryderne fra serien holder nemlig fantastisk godt på varmen og fordeler varmen jævnt og ensartet. Selve materialet støbejern som serien er lavet af tåler meget høj varme, det betyder at den er god til ovn og til bruning af diverse ting. Serien er et ekstraordinært holdbart kogegrej som kan gå i arv i generationer. Yder mere er denne serie fra Eva Solo 10% lettere end andre støbejerngryder.

Hvis du er på udkig efter andre serier, så se vores kategori med alle gryder og grydesæt fra Eva Trio

Sorter faldende

Tabel Liste

2 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

2 vare(r)

Eva Trio

Vi kender Eva Trio og Eva Solo som et upåklageligt håndværk som er holdbart køkkengrej. Eva Trio har produceret en masse kendte gryde og pandeserier som vi ser i mange danske hjem. De har lavet som rustfrit stål, kobber, white line, dura line, støbejern, nordic kitchen, gravity og Køb Multi serien her!. Det vil sige at der er en serie til lige det behov du har og du bør faktisk mixe alle disse serier ud fra det behov du har. Du kan mixe helt uden bekymring for alle gryder og pander går på alle komfurer, også induktion og alle låg er standard størrelser. 

 

Eva Solo har dog også en masse andet. De båder på flot bestik, serveringstilbehør, tallerkener, glas, fade og en masse andet. De har altså ( næsten) alt til køkkenet. Deres grej er en kmbination af funktionalitet og flot fuldendt design.