Keramisk gryde fra Eva Trio

Vil du undgå at brænde risengrød og andre retter på? Med den praktiske keramiske belægning er du et skridt tættere på at lykkes med risengrøden og andre kogediscipliner hver gang. Gryderne og kasserollen er også god, hvis du vil spare på fedtstoffet, når du laver gryderetter, da belægningen sørger for, at intet brænder fast. Den nye serie fås i to forskellige størrelser gryder og en kasserolle, der passer til eksisterende Eva Trio-låg. Gryder med keramisk belægning er en serie, der forener det rustfrit stål-look med den praktiske keramiske belægning, så du kan holde en stringent designlinje i køkkenet uden at risikere, at maden brænder fast. Designet bygger videre på det originale Ole Palsby-/Eva Trio-design fra 1977, hvor der er blevet tilføjet en indvendig keramisk belægning, der tåler meget høje temperaturer – helt op til 400 grader. Grydeserien har Slip-Let®-lignende egenskaber og sandwichbund med aluminiumskerne, der sikrer hurtig og optimal varmedistribution.

Sorter faldende

Tabel Liste

5 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

5 vare(r)

KØB KERAMISKE GRYDER HER

Mangler du en ny gryde, så går du aldrig galt i byen med Eva Trio. Herfra finder du kvalitetsgryder, der holder til mange års brug, og som samtidig er utroligt flotte at se på. Med gryder fra Eva Trio kan du sagtens servere maden direkte i gryden, da designet er elegant og eksklusivt. Eva Trio fremstiller flere forskellige grydeserier, og det der udmærker sig ved denne serie, er naturligvis udseendet i rustfrit stål og den indvendige, keramiske belægning. Denne belægning kommer med flere fordele, og ud over, at det er sværere at brænde maden på, så er gryden også nemmere at rengøre efterfølgende.


Dog skal du være opmærksom på, at gryder med belægning ikke holder for altid. For at holde dem pæne og brugbare længst muligt, er det vigtigt, at du ikke bruger skarpe redskaber, når du laver mad. Det ødelægger nemlig belægningen. Gryderne her fra siden kan bruges på alle varmekilder inklusive induktion.


VÆLG EVA TRIO-GRYDER HOS GRYDEGURU.DK

Er du fan af gryder fra Eva Trio, så ejer du sikkert i forvejen et par stykker. Men indimellem skal der nyt til, og i så fald er du landet på den rette side. Hos GrydeGuru.dk har vi nemlig et flot udvalg af keramiske gryder fra Eva Trio, men du kan også vælge gryder fra en af de andre serier. Kobbergryder fra Eva Trio er en serie med et helt andet udtryk. Her finder du rustfrit stål inderst, og det er altså en helt anden måde at arbejde på, som kommer med nogle andre fordele. Overvej derfor, hvad dit behov er, inden du bestiller dine nye gryder hjem. Bestiller du i dag, så leverer vi i løbet af 1-2 hverdag, og vi sender dine gryder afsted helt kvit og frit, hvis du handler for mere end 449 kr.