Rustfrit stål gryder fra Eva Trio

Denne serie kaldet rustfrit stål fra Eva Trio er blevet den bedst sælgene og en rigtig klassiker. Søger du efter en gryde eller pande du kan bruge hver evig eneste dag er dette svaret. En solid gryde/ pande med et flot og tidsløst design. Serien har en særdeles vellykket sammensmeltning af form og funktion hvilket også er grund til at det nu er en moderne designklassiker. Serien kan vaskes i maskine og kan bruges på alle varmekilder hvilket gør at denne serie passer ind i ethvert hjem.

Hvis du er på udkig efter andre serier, så se vores kategori med alle gryder og grydesæt fra Eva Trio.

Sorter faldende

Tabel Liste

19 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

19 vare(r)

Eva-Trio rustfrit stål pander på lager

Eva-Trio serien er den første gryde serie der blev designet, og er i dag en klassiker.Designeren Ole Palsby havde tanke på, hvordan vi bruger vores køkken, da han udviklede Eva-Trio serien.  Det skulle være enkelt og nemt, kreativt og fleksibelt og fyldt med muligheder, men let at anvende.
Resultatet blev en serie gryder, der kan stables indeni hinanden, så de fylder minimalt. Med tre faste diameterstørrelser, så lågene kan bruges på flere produkter. Med håndtag i rustfrit stål, som forbliver kolde på komfuret og gør at gryderne kan sættes i ovnen.

Designeren Ole Palsby

Designeren Ole Palsby, har ved hvert produkt gennemtænkt funktionaliteten i produktierne, feks. de flade låg hvorpå du kan stable feks. en Eva-trio pande imens kartoflerne koger, og derpå holde maden på panden varm.
Eva-Trio serien er med tiden gået hen og blevet en vaskeægte designklassiker, og designet på Eva Trio har gennem tiden kastet et væld af designpriser med sig.

Eva-Trio rustfrit stål på tilbud

Eva-Trio serien er fremstillet i rustfrit stål, der gør den let at holde pæn. Håndtagene er også fremstillet i rustfrit stål, og forbliver kolde på komfuret, og det gør at hele gryden kan tåle at komme i ovnen. Serien har fået påsat en kraftig sandwich bund, som giver en meget bedre varmefordelign. Eva-Trio serien er særdeles  velegnet til at koge og stege i. I serien findes følgende produkter: kasserolle   1,8L Gryde 2,2L + 3,6L + 4,8L + 6,5L + 7,5L + 10L og 15L. Smørsmelter 0,4L. Pander i følgende str. 20cm + 24cm + 28cm og 30cm. Sautepande i 24cm og 28cm. 

 Det danske  klassiske design vandt Dansk Designråds ID pris i 1979.