Eva Trio multi gryder

Multi serien fra Eva Trio er en unik serie. Seriens gryder har kraftige stålhåndtag som ikke bliver alt for varme. Gryderne er ' uden bund' hvilket betyder at varme fordelingen er unik og fikseret i hele gryden. Andre gryder har en påsat bund hvor varmen er fikseret. Med multi serien får du varme helt oppe i siderne hvilket gør gryden bedre til alt, kogning stegning ja alt hvor varme i hele gryden er centralt. På denne måde vil du også opleve at din mad sjælendt brænder på. Gryden kan komme i maskineopvask og kan anvendes på alle varmekilder.

Husk, at vi også har mange andre grydeserier fra Eva Trio

Sorter faldende

Tabel Liste

7 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

7 vare(r)

Eva-Trio Multi altid mange gode tilbud på lager

Eva-Trio Multi er fremstillet i rustfrit stål med aluminium.
Eva-Trio Multi med 3-lags konstruktion på bund og sider af rustfrit stål inderst og yderst samt en kerne af aluminium,  der giver en særdeles god varmefordeling i bund og sider gør den velegnet til kogning og tilberedning af gryderetter.
Gryderne har rundede sider, så det er nemt at tage maden op, de har kraftige håndtag af rustfrit stål, der forbliver kolde og indvendigt litermål. Serien kan anvendes til alle varmekilder, også induktion.
I serien findes følgende produkter: kasserolle   1,8L Gryde 2,2L + 3,6L + 4,8L + 6,5L.
Pander i følgende 28cm Sautepande i 24cm og Wok 5L
 

Eva-Trio Multi gryder på tilbud

Eva-Trio serien er den første gryde serie der blev designet, og er i dag en klassiker.Designeren Ole Palsby havde tanke på, hvordan vi bruger vores køkken, da han udviklede Eva-Trio serien.  Det skulle være enkelt og nemt, kreativt og fleksibelt og fyldt med muligheder, men let at anvende.
Resultatet blev en serie gryder, der kan stables indeni hinanden, så de fylder minimalt. Med tre faste diameterstørrelser, så lågene kan bruges på flere produkter. Med håndtag i rustfrit stål, som forbliver kolde på komfuret.

Designeren Ole Palsby

Designeren Ole Palsby, har ved hvert produkt gennemtænkt funktionaliteten i produktierne, feks. de flade låg hvorpå du kan stable feks. en Eva-trio pande imens kartoflerne koger, og derpå holde maden på panden varm.
Eva-Trio serien er med tiden gået hen og blevet en vaskeægte designklassiker, og designet på Eva Trio har gennem tiden kastet et væld af designpriser med sig.