Kobbergryder fra Eva Trio

Kobber serien fra Eva Trio er en serie af gryder og stegepander i kobber og er det ultimative kogegrej. Kobber har en unik koge og stege evne. Kobber reagerer nemlig lynhurtigt og derfor har du fuld kontrol over din madlavning. Ved finere madlavning er kobberet et unikt redskab da du hurtigt kan tilføje og fjerne varme. Alle Gryder og Panderne har en praktisk hældekant, hvilket gør håndteringen endnu lettere og oven i købet virker dine nye kobber pander eller gryder på alle varmekilder inkl. induktion.

Vi har samlet alle vores Gryder fra Eva Trio i en kategori, hvis du er på udkig efter andre af deres serier.

Sorter faldende

Tabel Liste

4 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

4 vare(r)

Multi Layer teknologi

Kobber serien fra Eva Trio er skabt på baggrund af den nye multi layer teknologi. Den nye multi layer teknologi kombinerer alle de gode egenskaber fra både kobber, aluminium og rustrfit stål. Serien har bund og sider af en 3 lags konstruktion bestående af kobber yderst, en kerne af alumunium og aller inders er der rustfrit stål. Den særlig kombination sikrer en ensartet varme i bund og op langs siderne. På den måde yder serien en enestående stege og kogeevne. Kobberen reagere ydermer hurtigt på temperaturændringer og derfor er serien god til finere retter såsom sovs hvor ændring i varmen kan have stor betydning. 

Gå skridtet videre med gryder fra Eva Trio Kobber

Hvis du er en af dem, der bare elsker at bruge tid i dit køkken, hvor der bliver eksperimenteret med nye retter, sjove smagskombinationer, og hvordan du sammensætter det helt perfekte måltid, så vil kobbergryderne fra Eva Trio helt sikkert være det rigtige valg for dig. Med Eva Trio Kobber får du nemlig gryder, der er skabt til præcision, og hvor du hurtigt kan regulere varmen, så du kan sautere grøntsagerne til perfektion eller få den helt rette farve på bøffen. Kobbergryderne er altså perfekte til de finere retter, hvor små temperatursvingninger kan have stor betydning, men de vil helt sikkert også gøre underværker for en god omgang spaghetti kødsovs, for disse gryder er altså bare lidt ud over det sædvanlige.

Fantastiske egenskaber med Eva Trio kobbergryder

Det er de små ting, der kan være med til at gøre en forskel i hverdagen, og det gælder også for madlavningen. Med det rette udstyr, som både er funktionelt, har et godt design og er smukt at se på, bliver det bare lidt nemmere at komme i køkkenet for at lave god mad. Og uanset om du vælger en Eva Trio Kobber sauterpande eller en Eva Trio kobbergryde, så er du sikker på at få et produkt, som er lidt ud over det sædvanlige, og som vil gøre din hverdag både nemmere og skønnere.

Hvis du er lidt af en køkkennørd, der elsker at have rigeligt med udstyr, så har vi helt sikkert en masse produkter, der kan få dit hjerte til at banke lidt hurtigere. Tag for eksempel et kig på vores udvalg af trykkogere og sous vide – så kan du hurtigt blive klar til at tage madlavningen til et helt nyt niveau.