Gravity gryder fra Eva Trio

Gravity serien fra Eva Solo har stilrene gryder med unikke låge i de to flotte farver grå og rød. Lågene kan placeres på kanten af gryden, på den måde løber sauce og vand tilbage i gryden og ikke ned på bordet. Samtidig med at lågene kan side på kanten har lågene også glas i sig hvilket giver dig mulighed for at se ned til maden, så du kan følge med. Derudover har lågene også indbygget dampventil samt integreret si som også gør det nemt at hælde vandet fra. Altså alt i et låg, holder, si, ventil og glas. Gryderne har også indvendige litermål så du aldrig er i tvivl og håndtagene bliver ikke varme. Så alt i alt en super brugervenlig og god gryde :)

Vi har også Eva Trio gryder fra mange andre serier.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Eva-Solo Gravity altid mange gode tilbud på lager

Med grydeserien Gravity fra Eva Solo bliver madlavningen pludselig meget lettere end før.
Til gryderne medfølger et smart låg. Låget er udstyret med en si, således at det er nemt at hælde vandet fra uden at grydens øvrige indhold følger med. Derudover er låget udformet så det kan stå på grydens kant uden at man behøver holde det. Dette er praktisk når maden skal tilsmages med krydderier, da man på den måde har begge hænder fri.
Grydelåg findes i 2 forskellige farver.
I serien findes følgende produkter: Gryder 2,0L +3,0L + 4,0L. Sautergryde 24cm. Stegepande 28cm.


Eva-Solo Gravity nyt design

Eva-Solo Gravity er designet af TOOLS DESIGN som blev grundlagt  i 1989 af designerne Claus Jensen og Henrik Holbæk.
Her et par årtier og mere end 200 internationale designpriser senere er Tools Design blandt de førende designfirmaer herhjemme. Deres designs er karakteriseret ved en enkel og innovativ tilgang til produktet og dets funktion. Hvilket i de dygtige designeres hænder resulterer i smukke produkter, der virkelig er funktionelle.
Tools har været med fra lanceringen af Eva Solo-serien i 1997, og de har skabt hele det omfattende sortiment.


8 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE GRAVITY

1. Indbygget dampventil i låget

2. Stående glaslåg – kan stå på kanten af gryden

3. Integreret si i låget

4. Kolde greb

5. Indvendigt litermål

6. PFOA-fri Slip-Let ® belægning

7. Redskaberne kan hænge på kanten af gryden

8. Gryderne kan stables og fylder minimalt

  

Unikke gryder og låg fra Eva Trio Gravity

I en travl hverdag, hvor børn, arbejde og husholdning skal gå op i en højere enhed er det vigtigt, at alle aspekter af hverdagen fungerer så gnidningsfrit som muligt. Det gælder også for madlavningen, som ofte kan blive lidt af et projekt, når man står med sultne børn, og man er godt brugt efter en lang dag på arbejde. Netop derfor arbejder de hos Eva Trio på hele tiden at udvikle nye og smarte produkter, der gør det meget nemmere for dig at komme igennem madlavningen uden at maden brænder på, og uden at der er pastavand ud over hele komfuret. Med den nye Eva Solo Gravity serie har Eva Trio igen skabt gryder og låg, som er lidt ud over det sædvanlige, når det gælder funktionalitet, design og kvalitet. Derfor er vi også glade for at forhandle disse lækre produkter fra Eva Trio Gravity her på siden.


Innovative låg i flotte farver fra Eva Solo Gravity

Det innovative ved Eva Trio Gravity serien er blandt andet seriens låg, som kan balanceres på kanten af gryden. På den måde slipper du for vand og sauce på bordet. De smarte grydelåg fås i to forskellige flotte farver: rød og sort, og så har de også indbygget si og dampventil. På den måde har det aldrig været nemmere at komme godt i mål med saucen eller kartoflerne.


Når du har fået skabt den perfekte middag med god hjælp fra Eva Solo Gravity serien, er det også rart at kunne dække et flot bord, hvor maden virkelig kommer til sin ret. Hvis du mangler inspiration til, hvordan du kan dække et flot spisebord med lækre produkter, så tag for eksempel et kig på vores store udvalg af Royal Copenhagen stel og de mange smarte produkter fra Rosendahl Gran Cru.