Dura Line gryder fra Eva Trio

Med Dura line gryder får du meget anvendelige gryder, både som hverdagskok og som den erfarne kok. Du kan få Dura Line gryder i et utal af størrelser hvilket giver dig mulighed for et fuldendt køkken. Eva Trio Dura Line gryder har en unik slip-let belægning som forhindre maden i at brænde på og netop denne type belægning gør det muligt for dig at stege med meget lidt eller ingen fedtstof. Dura Line gryder kan bruges på alle varmekilder, også induktion. Vær dog obs på at Dura Line gryder får en hvidlig overflade hvis du kommer dem i opvaskemaskinen.

Sorter faldende

Tabel Liste

9 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

9 vare(r)

Eva-Trio Dura Line gryder på lager

Dura line serien er fremstillet i aluminium med en stærk slip let belægning, der gør at maden ikke brænder fast i gryden. Aluminium giver en jævn varmefordeling, med god varmeleder. Belægningen er PFOA-fri, og utrolig slidstærk. Håndtagene er lavet i rustfrit stål .Dura line serien anbefales at man vasker dem op i hånden, da de godt kan blive grimme uden på hvis de kommer i opvaskemaskinen, serien kan godt tåle at komme i opvaskemaskinen, men de bliver grimme. I serien findes følgende produkter: kasserolle   1,8L Gryde 2,2L + 3,6L + 4,8L + 7,0L. Pander i følgende str. 24cm + 28cm Sauterpande 24cm. og Wok 5L.

Eva-Trio Dura Line gryder på tilbud

Eva-Trio serien er den første gryde serie der blev designet, og er i dag en klassiker.Designeren Ole Palsby havde tanke på, hvordan vi bruger vores køkken, da han udviklede Eva-Trio serien.  Det skulle være enkelt og nemt, kreativt og fleksibelt og fyldt med muligheder, men let at anvende.
Resultatet blev en serie gryder, der kan stables indeni hinanden, så de fylder minimalt. Med tre faste diameterstørrelser, så lågene kan bruges på flere produkter. Med håndtag i rustfrit stål, som forbliver kolde på komfuret.

Designeren Ole Palsby

Designeren Ole Palsby, har ved hvert produkt gennemtænkt funktionaliteten i produktierne, feks. de flade låg hvorpå du kan stable feks. en Eva-trio pande imens kartoflerne koger, og derpå holde maden på panden varm.
Eva-Trio serien er med tiden gået hen og blevet en vaskeægte designklassiker, og designet på Eva Trio har gennem tiden kastet et væld af designpriser med sig.

Fyld køkkenet op med den lækre Eva Trio Dura Line gryder

Hvis du trænger til at få skiftet de gamle og slidte gryder ud, hvis du har fået nyt komfur og nu skal have gryder, der fungerer til induktion, eller hvis det er første gang du skal købe gryder, så vil vi anbefale dig at investere i gryder og pander fra Eva Trio Dura Line serien, som er noget lidt ud over det sædvanlige.

Med gryderne og pandernes flotte og karakteristiske design i aluminium er du sikker på, at de vil passe ind i ethvert moderne køkken. Samtidig får du med Eva Trio black line også en gryde, der er designet til at gøre madlavningen så let som muligt for dig. Med Slip-Let belægning og en fantastisk god varmefordeling slipper du nemlig for brændte madrester i bunden af gryden, og så har det aldrig været nemmere at stege en god bøf på panden, der har den helt rette temperatur på hele panden.

Gode tilbud på Eva Trio Dura Line gryder

Hos Eva Trio går kvalitet og godt design hånd i hånd, og det har det gjort lige siden mærkets begyndelse. Og designeren Ole Palsby har gennemtænkt enhver detalje i Eva Trio Dura Line serien. Når du skal vælge nye gryder er det vigtigt ikke at gå ned på kvaliteten, fordi det har stor betydning for din madlavning, at du kan kokkerere i ordentlige gryder, hvor maden ikke brænder på, og hvor gryden bliver hurtig og jævnt varm. Men det kan være dyrt at købe gode gryder, og derfor kan du her hos

GrydeGuru.dk altid finde gode tilbud på de lækre gryder fra Eva Trio Dura Line. Vi har for eksempel flere forskellige Eva Trio Dura Line grydesæt, så du nemt kan få de gryder, som du står og mangler, til en god pris. Du finder grydesættene i forskellige størrelser, så du kan vælge et grydesæt uanset, om du har brug for det helt store sæt, hvor der er gryder og en pande til enhver lejlighed, eller om du bare står og mangler nogle gode basis gryder. Du finder det hele her på siden.

Når du har fundet de rigtige Eva Trio gryder fra Dura Line, så kan du også finde et stort udvalg af Eva Trio låg, som fås i mange forskellige størrelser og med mange forskellige smarte funktioner. Hvis du gerne vil have en Eva Trio gryde, men Dura Line ikke er noget for dig, så kan du også finde en masse andre flotte Eva Trio serier her på siden. Du kan for eksempel finde Eva Trio kobbergryder og Eva Trio Multi.