Eva Trio gryder og grydesæt

Vi har altid et stort udvalg af Eva-Trio gryder og grydesæt - altid til super skarpe priser. Eva Trio gryder er kogegrej som er professionel kvalitet til hjemmet. Designet er enkelt og elegant og Eva-Trio gryde har nærmest fået status af designklassiker, men det skal du ikke tage fejl af, produkterne er skabt til at blive brugt, hver dag år efter år.

Eva's historie går helt tilbage til 1913, og Eva-mærket slog for alvor igennem i 1952 med en brød- og pålægsmaskine. Den første af mange designklassiker. I dag er produkterne fordelt på forskellige kollektioner, som forhandles over hele verden. Men udgangspunktet er stadig det samme, funktionalitet og kvalitet. Eva-Trio gryder er et kvalitetsstempel som du vil få glæde af i mange år.

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 64

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 64

Side:
  1. 1
  2. 2

Vælg den rigtige Eva-Trio gryde

Det er vigtigt at vælge den rigtige gryde til dit behov, der er forskel på om du skal stege - koge -  eller lave en sammenkogt ret.
Her er en kort beskrivelse på hver serie.

  • Eva-Trio rustfrit stål gryder: er fremstillet i højglanspoleret rustfrit stål og er nem at holde, den har en påsat sandwichbund for bedre varmeledning og er velegnet til kogning og stegning.
  • Eva-Trio White Line gryder: er fremstillet i støbt aluminium me keramisk belægning udvendig og indvendig, hvilke giver dem en utrolig god varmefordeling. Gryden er nem at rengøre, og er velgenet til stegning og feks.sammenkogt retter. Det anbefales at man bruger en enelse fedtstof, på gryder og pander med keramisk belægning.
  • Eva-Trio Dura Line gryder: er fremstillet i støbt aluminium med slip let belægning: Aluminiumen giver gryden en god varme fordeling i hele gryden og ikke kun i bunden og slip let belægningen hjælper til at maden ikke brænder fast. Gryden er velegnet til stegning og feks. sammenkogt retter, og du kan uden problemer stege med meget lidt eller ingen fedtstof.
  • Eva-Trio Multi gryder: er fremstillet i rustfrit stål og er lavet af et stykke, dvs. bunden går hele vejen op af siderne, hvilket giver en fremragende varme fordeling. Gryden er velgenet til kogning og feks. gryderetter.
  • Eva-Trio Gravity gryder: er fremstillet i russtfritstål og med en påsat sandwich bund. Gravity serien er den eneste af Eva-Trio`s gryder hvor låget medfølger. Låget har en indbygget si og dampventil, hvilke gør den nemt at hælde vandet fra kartoflerne og pastaen. Låget kan også stå på grydens kant så man slipper for sovs og vand på bordet. Er meget velgenet til kogning og feks. gryderetter.

Vælge det rigtige låg til Eva-Trio gryder

Bemærk at der ikke medfølger låg til Eva-Trio gryder. Du kan til Eva-Trio`s gryder kan man vælge imellem forskellig låg som har forskellige fordele for dig under madlavningen.

Glas låg til Eva Trio gryder gør det nemt at følge med i madlavningen uden at skal løfte på låget, hvilket gør at man sparer på varmen, det flade låg gør at du kan stille feks. en skål på lågen og holde mad varmt i den.

Stål låg til Eva Trio gryder er fladt og gør det muligt at stille en skål ovenpå under madlavningen, så du kan holde maden varm.
Hældelåget har indbygget si i låget, og gør det nemt at hælde vandet fra kartoflerne og pastaen. 

Gør madlavningen nemmere med Eva Trio gryder

Når du skal i gang med madlavningen efter en travl dag, er det vigtigt, at alt udstyret er i orden, så du nemt kan få tilberedt et velsmagende måltid. Derfor er det også essentielt at have gryder af en god kvalitet, så du hurtigt og smart kan få tilberedt en lækker pastaret eller en fyldig suppe til de kolde vinterdage. Gryden skal i brug under tilberedningen af de fleste måltider – især hvis det involverer ris, kartofler eller pasta, som for mange er en vigtig del af et godt aftensmåltid, og derfor er det også nødvendigt at have et godt grydesæt, så du har en gryde, der passer til ethvert måltid og formål.

Med Eva Trio gryder og Eva Trio grydesæt er du sikker på at få gryder af den højeste kvalitet, så du nemt kan komme i gang med aftensmaden og glæde din familie eller venner med et godt og veltilberedt måltid.

Eva Trio gryder i mange størrelser

Gryder er uundværlige i ethvert køkken, og det er vigtigt, at du vælger gryder af en ordentlig kvalitet, som både har et lækkert design, og som kan holde til lidt af hvert, når kokkereringen er i fuld gang i køkkenet. En Eva Trio gryde er noget særligt, både når det gælder design og kvalitet, så hvis du trænger til at få skiftet de gamle gryder ud, eller du måske skal til at vælge dine første gryder, så er gryderne fra Eva Trio det helt rigtige sted at starte.

Når du skal have nye gryder er det vigtigt at have den helt rigtige sammensætning af gryder, så du kan lave så mange forskellige retter som muligt, og en enkelt gryde er sjældent nok. Netop derfor kan du her på siden finde mange forskellige grydesæt fra Eva Trio, så du kan vælge den sammensætning, som passer bedst til dine behov, uanset om du skal lave mad til den store børnefamilie eller middag for to. Du kan også altid finde gode Eva Trio grydesæt-tilbud, så du kan få lækre gryder til en god pris.

Du kan for eksempel finde et Eva Trio grydesæt 5 dele, Eva Trio Gryder til induktion og en Eva Trio kasserolle i flere forskellige størrelser, uanset om du leder efter en Eva Trio kasserolle 1 liter eller en Eva Trio kasserolle 1 8 liter. Så er det bare om at komme godt i gang med madlavningen. Du kan også finde et stort udvalg af Eva Trio pander.