Eva Trio gryder og grydesæt

Vi har altid et kæmpestort udvalg af Eva-Trio gryder og grydesæt - altid til super skarpe priser.

Eva Trio er kogegrej  er professionel kvalitet til hjemmet. Designet er enkelt og elegant og gryden har nærmest  fået status af designklassiker, men det skal du ikke tage fejl af, produkterne er skabt til at blive brugt, hver dag år efter år.

Virksomhedens historie går helt tilbage til 1913, og Eva-mærket slog for alvor igennem i 1952 med en brød- og pålægsmaskine. Den første af mange designklassiker. I dag er produkterne fordelt på forskellige kollektioner, som forhandles over hele verden. Men udgangspunktet er stadig det samme, funktionalitet og kvalitet.

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 52

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 52

Side:
  1. 1
  2. 2

Vælg den HELT rigtige Eva-Trio gryde til dig

Det er vigtigt at vælge den rigtige gryde til dit behov, der er forskel på om du skal stege - koge -  eller lave en sammenkogt ret.
Her er en kort beskrivelse på hver serie.

 

Eva-Trio rustfrit stål: er fremstillet i højglanspoleret rustfrit stål og er nem at holde, den har en påsat sandwichbund for bedre varmeledning og er velegnet til kogning og stegning.

Eva-Trio Whitev Line: er fremstillet i støbt aluminium me keramisk belægning udvendig og indvendig, hvilke giver dem en utrolig god varmefordeling. Gryden er nem at rengøre, og er velgenet til stegning og feks.sammenkogt retter. Det anbefales at man bruger en enelse fedtstof, på gryder og pander med keramisk belægning.

Eva-Trio Dura Line: er fremstillet i støbt aluminium med slip let belægning: Aluminiumen giver gryden en god varme fordeling i hele gryden og ikke kun i bunden og slip let belægningen hjælper til at maden ikke brænder fast. Gryden er velegnet til stegning og feks. sammenkogt retter, og du kan uden problemer stege med meget lidt eller ingen fedtstof.

Eva-Trio Multi: er fremstillet i rustfrit stål og er lavet af et stykke, dvs. bunden går hele vejen op af siderne, hvilket giver en fremragende varme fordeling. Gryden er velgenet til kogning og feks. gryderetter.

Eva-Trio Gravity: er fremstillet i russtfritstål og med en påsat sandwich bund. Gravity serien er den eneste af Eva-Trio`s gryder hvor låget medfølger. Låget har en indbygget si og dampventil, hvilke gør den nemt at hælde vandet fra kartoflerne og pastaen. Låget kan også stå på grydens kant så man slipper for sovs og vand på bordet. Er meget velgenet til kogning og feks. gryderetter.

 

Vælge det rigtige låg til din Eva-Trio gryde

Til Eva-Trio`s gryder kan man vælge imellem forskellig låg.

Glas låget gør det nemt at følge med i madlavningen uden at skal løfte på låget, hvilket gør at man sparer på varmen, det flade låg gør at du kan stille feks. en skål på lågen og holde mad varmt i den.

Stål låget er fladt og gør det muligt at stille en skål ovenpå under madlavningen, så du kan holde maden varm.
Hældelåget har indbygget si i låget, og gør det nemt at hælde vandet fra kartoflerne og pastaen.