Conzept gryder

Flot, prisbillig grydeserie med slip-let belægning fra Conzept. Fås i flere varianter i stål og med keramisk belægning. Conzept laves fra kasseroller på 1,2L helt op til store suppegryder på 13,5L. Alle suppegryder fra Conzept er lavet af stål hele vejen igennem. Dette gør dem meget varmeledende, så husk derfor et sæt grydelapper når du håndterer suppegryderne. Med alle gryder medfølger selvfølgelig et lækkert låg lavet af glas, så du nemt kan se hvordan det går med maden.
Sorter faldende

Tabel Liste

9 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

9 vare(r)

Conzept gryder - kvalitet til lave priser

Stegegryder er en god mellemting til dig, som gerne både vil lave wok-mad samt simre-mad, men ikke har lyst til at købe både en wokgryde og en suppegryde. Med en stor stegegryde fra Conzept er du godt udrustet til at kunne klare begge slags opgaver med en og samme gryde.

Conzept laves fra kasseroller på 1,2L helt op til store suppegryder på 13,5L. Alle suppegryder fra Conzept er lavet af stål hele vejen igennem. Dette gør dem meget varmeledende, så husk derfor et sæt grydelapper når du håndterer suppegryderne. Med alle gryder medfølger selvfølgelig et lækkert låg lavet af glas, så du nemt kan se hvordan det går med maden.

Fandt du ikke det Conzept produkt du ledte efter? Her finder samtlige af vores Conzept produkter.