GRYDER TIL SMÅ OG STORE MADOPLEVELSER

Vores navn "Grydeguru" forpligter, og derfor finder du udelukkende gryder i højeste kvalitet hos os. Gryden er et af de vigtigste redskaber i dit køkken, og de skal derfor kunne holde til lidt af hvert.

I vores store udvalg finder du slidstærke gryder i flotte designs til alle komfurtyper med fantastisk varmefordeling og slip-let belægninger. Så uanset, om du skal bruge en kasserolle til en smagsrig sovs, en wok til lynstegning af grøntsager eller en stor suppegryde til lækre supper, der vil holde dig varm på de kolde vinteraftener, så finder du det her.

Når du skal påvirke sanserne med gode råvarer, så er gryden det ultimative kogegrej. Vores gryder har enestående stege og kogeegenskaber til både den nemme, hurtige hverdagsmad og den finere madlavning.

Gå på opdagelse i vores brede sortiment af kvalitets gryder, og bliv inspireret til nye kogekunster.

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 401

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 401

 

ALTID ET GODT TILBUD PÅ GRYDER

Vi har altid et godt tilbud på gryder fra alle de kendte mærker. Er der en gryde fra en bestemt leverandør vi ikke lige har, så skriv eller ring til os, så vil vi gøre hvad vi kan for at få fat i lige den gryde, som du står og mangler.

 

VI HAR GRYDER FRA FØLGENDE LEVERANDØRER

Conzept: Vi har to prisbillige gryde serier fra conzept. En sort serie med slip let belægning og den hvide serie med keramisk belægning. Se conzept gryderne her.

Eva-Trio: Vi har alle serierne fra Eva-Trio, og vi har altid en masse gode tilbud på gryderne. Se Eva-Trio gryderne her. 

Funktion: Funktion er en flot prisbillig serie. Se Funktion gryderne her.

Le Creuset: Høj kvalitets serie i støbejern. Med en le creuset gryde har du gryde for livet. Se Le Creuset gryderne her.

OBH: Gryderne fra Obh har indbygget si i låget, en super god kvalitets serie og flot design. Se OBH gryderne her.

Raadvad: Fantastisk kvalitets gryde i dansk design. Se gryderne fra Raadvad her.

Scanpan: Alle Scanpan produkterne bliver fremstillet i Danmark, og er af høj kvalitet. Se gryderne fra Scanpan her.

Schou: Flot prisbillig serie fra Schou. Se Schou gryderne her.

Tefal/Jamie Oliver: Høj kvalitets serie. Se gryderne fra Tefal/Jamie Oliver her.

 

SPAR MANGE PENGE - KØB ET GRYDESÆT

Vi har altid et stort udvalg i grydesæt, og der er mange penge at spare. Køb dit grydesæt her

 

GRYDER TIL INDUKTION

Hos GrydeGuru.dk finder du et stort udvalg af gryder til induktion fra Scanpan. Det er vigtigt, at du vælger gryder til induktion, da det ikke er alle gryder og pander, der kan bruges til en induktion kogeplade. Materialer som kan bruges på en induktion kogeplade er f.eks. jern, emaljeret jern (hvis der er en kerne af jern i bunden), samt visse gryder i rustfrit stål.

 

STEG TIL VED MIDDELVARME

Ved gryder og pander med non stick-belægning anbefaler vi, at man ikke steger ved for høje temperaturer. Overophedning kan nemlig resultere i, at belægningen forringes eller helt forsvinder. Derfor bør man ikke skrue højere op end 2/3, når man steger på en gryde eller pande med belægning.