GRYDER TIL SMÅ OG STORE MADOPLEVELSER

Vores navn "GrydeGuru" forpligter, og derfor finder du udelukkende gryder i højeste kvalitet hos os. Gryden er et af de vigtigste redskaber i dit køkken, og de skal derfor kunne holde til lidt af hvert. I vores store udvalg finder du slidstærke gryder i flotte designs til alle komfurtyper med fantastisk varmefordeling, samt med og uden slip-let belægninger. Så uanset, om du skal bruge en kasserolle til en smagsrig sovs, en wok til lynstegning af grøntsager eller en stor suppegryde til lækre supper, der vil holde dig varm på de kolde vinteraftener, så finder du det her.

Når du skal påvirke sanserne med gode råvarer, så er gryden det ultimative kogegrej. Vores gryder har enestående stege- og kogeegenskaber til både den nemme, hurtige hverdagsmad og den finere og mere detaljerede madlavning. Gå på opdagelse i vores brede sortiment af kvalitetsgryder, og bliv inspireret til nye kogekunster.

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 441

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 441

Altid et godt tilbud på gryder

Vi har altid et godt tilbud på gryder fra alle de kendte mærker. Er der en gryde fra en bestemt leverandør vi ikke lige har, så skriv eller ring til os, så vil vi gøre hvad vi kan for at få fat i lige den gryde, som du står og mangler. Hos os kan du ofte være heldig at finde den gryde, du leder efter, til ekstra skarpe priser, og der kan være mange penge at spare.

Vi har gryder fra følgende leverandører

Spar mange penge - køb et grydesæt

Vi har altid et stort udvalg i grydesæt, og der er mange penge at spare. Med vores grydesæt får du typisk tre forskellige størrelser gryder, eller det kan være i kombination med en stegepande. Vælger du at købe et grydesæt, så får du gryder i samme design, der skaber en rød tråd og giver et elegant udtryk i køkkenet. Det er desuden de færreste, der kan nøjes med én størrelse gryde, og derfor kan du ligeså godt slå to fluer med et smæk og købe flere forskellige størrelser på én gang.

Gryder til induktion

Hos GrydeGuru.dk finder du et stort udvalg af gryder til induktion fra forskellige brands. Det er vigtigt, at du vælger gryder til induktion, da det ikke er alle gryder og pander, der kan bruges til en induktion-kogeplade. Materialer som kan bruges på en induktion-kogeplade er f.eks. jern, emaljeret jern (hvis der er en kerne af jern i bunden), samt visse gryder i rustfrit stål. Bruger du gryder, der ikke tåler induktion, så vil du på sigt ødelægge gryderne. Heldigvis laver de fleste grydeserier i dag gryder, der også fungerer på induktion, eftersom induktion kun vinder mere og mere frem.

Gryder med og uden belægning

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge gryder med eller uden belægning? Så kan du blive lidt klogere lige her. Fordelen ved belægning er, at det er sværere at brænde maden på, og efterfølgende er gryderne nemmere at gøre rene igen. Dog er der også ulemper ved belægning. Belægningen kan nemlig ikke tåle alt for høj varme, og heller ikke skarpe redskaber. Over tid vil belægningen blive slidt, og dermed er det uundgåeligt at der skal købes nye gryder på et tidspunkt.

Fordelen ved gryder uden belægning er, at de tåler utrolig høj varme og samtidig kan tåle alle typer af redskaber. En god stålgryde uden belægning kan holde for evigt, hvis du sørger for at behandle den godt. Til gengæld brænder maden hurtigere på her, og rengøringen kan efterfølgende være en smule besværlig. Det er derfor op til dig at vurdere, hvor dine behov er i forhold til, om du skal købe gryder med eller uden belægning.

Steg til ved middelvarme

Ved gryder og pander med non stick-belægning anbefaler vi, at man ikke steger ved for høje temperaturer. Overophedning kan nemlig resultere i, at belægningen forringes eller helt forsvinder. Derfor bør man ikke skrue højere op end 2/3, når man steger på en gryde eller pande med belægning.