Frituregryder & fryers

Med en frituregryde får du perfekte pommesfrites og du kan altid nemt styre temperaturen. Bruger du en frituregryde fremfor en traditionel gryde øger du også sikkerheden da du minimerer faren for overophedning. Vi har desuden de smarte fedtfri frituregryder kalde Fryer eller ActiFry. Disse er smarte fordi du kan stege pommefrites uden brug af olie. Spar på fedtet og få lækker frituremad.

Sorter faldende

Tabel Liste

9 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

9 vare(r)

 

Frituregryder til hyggelige stunder

Når det endelig er blevet weekend efter en lang og hård arbejdsuge, og det er tid til at hygge med familie eller venner over en god middag, er det nogle gange nødvendigt at servere noget, der bare er lidt mere hyggeligt og lidt mere usundt end ellers. Hvis der virkelig skal være fuld gas på hyggen, så går du aldrig helt galt i byen med en god omgang raclette eller en burger med sprøde pomfritter. Men for at det skal kunne lykkes at lave en velsmagende raclette, som venner og familie kan samles om, eller det skal være helt sprøde pomfritter, som de serverer dem på den god burger joint, så er det nødvendigt med det rette udstyr. Og det kan du heldigvis finde her på siden, så du hurtigt kan blive klar til en hyggelig aften i godt selskab og med lækker mad.

Hos GrydeGuru.dk byder vi på en lækker frituregrde fra OBH Nordica i flot børstet stål med en kapacitet på hele 3L. 

Derudover er frituregyden justerbar i temperatur fra 130-190 grader celcius. Frituregryden har et aftageligt varmelegeme, udtagelig beholder samt cool zone. Med cool zone forlænger man nemlig oliens holdbarhed. Olieeholderen og låg tåler maskineopvask  og gør derfor rengøring til en fornøjelse. Samtidig har frituregryden ledningsopbevaring som gør gryden nem at opbevarer i skabet uden en ledning som flyder i skabet eller på køkkenbordet. 

 

Gør livet mere sprødt med en frituregryde

Vi vil vove at påstå, at når du først har investeret i en frituregryde, så kommer du aldrig til at se dig tilbage. For det er bare lidt ekstra selvforkælelse at kunne lave de lækreste hjemmelavede fritter, der smager perfekt sammen med en saftig burger. Her på siden finder du en smart Tefal friture maskine, hvor du nemt kan friturestege alt fra kartofler til squash og forårsruller. Så har det aldrig været nemmere at lave et lækkert og fedtet måltid. Når du skal i gang med frituren er det vigtigt at have et godt forklæde, så du ikke får pletter på tøjet.

Fedtfri frituregryde med ActiFry

Vi har naturligvis også de smarte fedtfri frituregryder som ofte kaldes fryers, eller ActiFry. De er smart fordi de fungerer uden brug af olie eller andet fedtstof, og du kan derfor lave fedtfattige pommesfrites og andet frituremad. Du sidder måske også tænker at frituremad uden brug af olie ved stegning er tørt og kedeligt - men det er absolut forkert. Du får både sprød og lækker frituremad, selv uden brug af olie!