Royal Copenhagen

De smukke vaser fra Royal Copenhagen er super populære og det forstår vi godt. Hvad enten man er til hvid riflet, mega riflet eller mussel malet, ja så kan man helt sikkert finde sin nye vase blandt Royal Copenhagen´s vaser. Vaserne har med sin flotte hvide glassur og flotte blå design i form af blomster en unik måde at fremstille dine blomster på.
Sorter faldende

Tabel Liste

7 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

7 vare(r)

Historien bag mega mussel 

Karen Kjældgård - Larsen sad for år tilbage på skolebænken på Danmarks designskole og skulle løse en opgave. Resultatet blev det vi i dag kender som Mega mussel. Hun tog et udsnit af Royal Copenhagens kendte serie musselmalet. Hun forstørrede det og hendes lærer synes det var så godt at de sendte det ind til Royal Copenhagen. Det nye design var meget tiltrængt for Royal Copenhagen for der skulle ske noget nyt. og mega mussel er i dag Royal Copenhagens mest solgte stel. 

 

Royal Copenhagen har i mere end 240 år været ensbetydende med kvalitetsbevidst livsstil og tidvarende stel. Netop vasen her kunne være en perfekt gaveidé til en man holder af. Den hvid riflede passer ind i de fleste hjem og holder man af Royal Copenhagens blå mønsker er en perfekt gave jo selvfølgelig en Royal Copenhagen vase med det smukke blå blomstrede mønster.