Ure

Hos GrydeGuru.dk finder du kendte mærker i ure. Du kan både få billige væg ure fra Arne Jacobsen også kendt som Rosendahl og ikke mindst Stelton. Dit ur vil ofte have en central placering i dit hjem og bør derfor være noget der behager dit øje og som passer godt ind i dit hjem. Stelton har en specielt, og moderne design hvorimod Arne Jacobsen og Georg Jensen har et tidsløst og stilrent design. De tidsløse og stilrene designs er en sikker vinder og et ur fra disse mærker kan derfor være en god gave idé da det falder i de flestes smag. .
Sorter faldende

Tabel Liste

29 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

29 vare(r)

Georg Jensen

Georg Jensen laver mange forskellige ure. Han laver bla. ure med smukke kobber detaljer i smukke mønstre. Georg Jensen leverer meget moderne designs med forskellige farver eller et helt stilrent med rustfrit stål og sort/hvid. De moderne design er designet af designstudiet '' All the way to Paris '' og har et moderne twist. Det flotte og moderne design skal nok fange opmærksomhed i de fleste lokaler. 

 

Arne Jacobsen

Alle af Arne Jacobsens ure er stilrene og tidsløse. De er allesammen i sort/hvid og nogle af dem fås med en lille rød tilføjelse. Flere af urene var originalt designet til udvendig og indvindig udsmyktning af rådhuset samt nationalbanken.