Ure & Vejrstationer

Et ur har ofte en central placering i dit hjem og derfor bør dit ur være noget der passer både resten af dit hjem og ikke mindst din egen smag. Vi har ure fra kendte mærker såsom Georg Jensen, Arne Jacobsen, også kendt som Rosendahl, og Stelton. Både Georg Jensen og Arne Jacobsen har tidsløse og stilrene designs. Med et sikkert look kan urene fra dem også være en perfekt gaveidé da de passer ind i de fleste hjem og i de flestes smag. Ønsker du at følge mere med i vejret er et barometer hygrometer eller termometer fra Georg Jensen en perfekt ide. Du kan købe dem separat eller alle sammen samlet og de er super stilrene og flotte, men diskrete, når det skal hænge på din væg derhjemme.
Sorter faldende

Tabel Liste

36 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

36 vare(r)

Hvad er et hygrometer og barometer?

Barometeret måler atmosfærisk tryk med utrolig præcision. . Hygrometer måler atmosfærisk fugtighed, også med utrolig præcision Barometeret og hygrometeret fra Georg Jensen er perfekt til ham/hende som elsker friluftslivet.

 

Elegant og funktionelt på samme tid

Det smukke design fra bla. Georg Jensen gør det muligt at kombinere funktionalitet med eleganse. På den måde får du også et flot stykke design ind i dit hus samtidig med det er praktisk. Termometer, ur, hygrometer, barometer kan være udsmykning på din væg og ikke bare noget grimt man egentlig helst vil ville gemme væk.