Vin & Skænkepropper

En flot skænkeprop har stor betydning for hvordan du serverer din vin. Den kan være afgørende for om du vil have din vin stående fremme eller gemt væk oppe i køkkenet. Med en flot blankpoleret stålprop har du lyst til at stille din vin frem. En god skænkeprop har også en iltende funktion hvilket gør din vin endnu bedre. Iltningen sørger også for at biobeholde de lækre smags aromaer og smags mæssige nuancer. Vi har vin og skænkepropsæt eller enkeltvis fra alle de kendte mærker.
Sorter faldende

Tabel Liste

22 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

22 vare(r)

 

Giv en vin og skænkeprop som gave

En vin eller skænkeprop er en perfekt gave til vin elskere. Eller hvad med at give et sæt? Det en perfekt gave som kan blive taget i brug fra start og de fleste hjem kan bruge en skænkeprop som kan ilte vinen og en vin prop til dem der ikke fik drukket en hel vin. På Den måde holder vinen sig bedre og du undgår uønskede ting i din vin som har stået natten over. 

 

Georg Jensen er på markedet med en flot vin prop og en flot skænke prop i et elegant look. Eller du kan få det som sæt. Den er fremstillet af rustfrit stål og teknisk gummi som giver den et flot stål/sort look. 

Rosendahl er også kommet med deres bud på en vin og skæneprop og er med sit matte og sorte design også elegant og i et look som er værd at præsenter på spisebordet. Rosendahl byder på konkurrence dygtige priser og skænkeproppen byder også på en god iltning af din vin inden du serverer den.