Proptrækkere

En vinåbner, proptrækker eller en oplukker skal være et godt håndværk, man skal føle det er solidt, men hvorfor ikke købe en der også er i et flot design og kan blive en flot udsmykning til bordet. Se f.eks. Le Creuset bud på en flot kobber proptrækker. Eller et flot sæt med både proptrækker, folieskærer, dråbe fanger og dekantering prop, så du også for den gode iltede, smagfulde og afrundende vin. Øsnker du en hel almindelig proptrækker kan vi f.eks. tilbyde en fra Georg Jensen i flot stilfuldt blankpoleret stål.

Sorter faldende

Tabel Liste

24 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

24 vare(r)

Le Creuset

Le Creuset byder på deres flotte jubilæumsproptrækker med flotteafrundede former og i flot kobber farve. Proptrækkeren er solid og er en proptrækker størstedelen af befolkningen vil være tilfreds med. Protrækkeren har en activ-ball som gør den selvoptrækkende proptrækker og den gør det nemt at fjerne alle typer propper fra vinflasker. Med Le Creuset proptrækkeren gør det, nemt for dig at fjerne proppen med få drej på håndtaget.

 

Proptrækker som bordpynt

Georg Jensen, Le Creuset og alle de andre gør deres allerbedste for at lave en proptrækker der er værd at have stående fremme. Du kan vælge lige det design du kunne tænke dig. Vi har nemlig proptrækkere fremstillet af poleret blankt stål, vi har sort med blankt stål, mørkt (sort) stål, elller sort plastik hvis man ønsker dette. vi har noget til ethvert hjem. Proptrækkere til billige priser og proptrækker fra alle de kendte mærker.