Champagne- og vinkølere

Champagnekøler i flot design og elegante vinkølere
En champagne eller vinkøler er prikken over i'et til en hyggelig aften hvor vinen gerne må holde sig kold hele aftenen. Og skal du holde en endnu større fest, hvad så med en champagne bowl til de mange champagner eller vin? Hvem elsker ikke champagne? Vi gør i hvert fald. Derfor har vi også samlet nogle af de flotteste champagnekølere på markedet. En champagne skal nemlig være kølig, derfor er en det vigtigt, at have en champagnekøler så 2, 3 og 4 glas ikke bliver varmt. Men husk dog, at en champagne bør drikkes ved 10-12 grader. Vi har også et stort udvalg af vinkølere til, at holde din hvidvin kølig på lune sommeraftener. Vinkølerene er valgt ud af et smukt design og en god anvendelighed.

Sorter faldende

Tabel Liste

23 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

23 vare(r)

Flot champagnekøler i stål

En flot vinkøler i stål passer til de fleste hjem og fåes både i mat og blankt rustfrit stål. Vi har champagne køler og champagne bowl fremstillet af blankt poleret rustfrit stål som er inspireret fra Great Gatsby tiden i New York. Disse champagne kølere giver stemningen af lange cocktail kjoler, fester og drinks. De giver en godt stemning og har et ellegant og stilrent look som passer perfekt ind i det fleste hjem og som er en man har lyst til altid at stå fremme og ikke gæmme væk. 

 

Giv en vinkøler i gave

En vinkøler eller champagne bowl er den perfekte gave til en rigtig vin elsker. De fleste kan  bruge en vinkøler til at holde sin vin varm på de lange sommer aftener. Der er mange designs, du kan få mat rustfrit stål, blankt rustfrit stål og med læder look. Så du kan helt sikkert finde en vinkøler der passer ind i ethvert hjem hos os hos Grydeguru.dk

 

Vinkøler med termoeffekt

Ternoeffekt betyder at vinkøleren er dobbeltvægget. At den er dobbeltvægget giver termoeffekten som kommer til udtryk ved at varmen bliver holdt ude og kulden bliver i vinkøleren. Det samme sker hvis du ønskede at holde noget varmt. Vi kender termoeffekten fra termokander hvor vi normalt forsøger at holde noget varmt. Termo fungere begge veje og er fantastisk når man sorsøger at holde en hvidevin eller champagne kold i de lange sommeraftener.