Isspande

En isspand er perfekt til dig, som elsker isterninger i din cola eller drink. Eller hvis du ikke helt fik sat din vin tidligt nok på køl, så kan du altid have isterninger klar i din isspand. Vi elsker isterninger og det bedste ved en isterningespand er, at den holder dine isterninger iskolde i længere tid, end hvis du bare har dem i et glas. Hos os finder du isterningespande i flere forskellige flotte designs, lige fra det mørke og rå til det skinnende blankpolerede rustfri stål. Vi har også whiskysten af granit som fryses ned som isterninger, men som holdes kolde meget længere tid end isterninger. Whiskysten smelter ikke, og er derfor oplagte at bruge i et glas whisky, som man ofte sidder med i rigtig lang tid.
Sorter faldende

Tabel Liste

13 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

13 vare(r)

Uanset om du kan lide at være i køkkenet og lave mad eller ej, så er du nødt til at eje en isspand, hvis du gerne vil sikre, at du og dine gæster har adgang til kolde drinks lørdag aften. Det er langt fra alle, der har adgang til et såkaldt amerikaner-køleskab, hvor der kommer isterninger og knust is ud af maskinen på kommando. Men her er en isterningespand et rigtig godt alternativ. En isspand er samtidig ideel på de lune sommeraftener, hvor du sidder med en kold drink på terrassen. Så kan du hele tiden holde din drink kold med isterninger fra din isspand, som står lige ved siden af dig. Det bliver ikke meget smartere.

 

Flor og praktisk isterningespand i stål

Praktiske ting behøver ikke at være grimme eller klodsede. Det kan sagtens være elegant og være noget man ikke behøver at gemme væk. Vi har kendte mærker som Georg Jensen, Stelton og Bastian, hvilket giver dig rig mulighed for at vælge lige det design, du ønsker.

 

Georg Jensen leverer som med alt andet en meget elegant isspand fremstillet af blankpoleret rustfrit stål. Designet er tidløst, og designeren bag denne smukke isspand er Thomas Sandell. Den har to lag, hvilket giver en isolerende funktion, der bevarer kulden rigtig godt inde i spanden.

 

Bastian leverer et mere råt look med sort læder. Looket passer også ind i det fleste hjem og isspanden har også en isolerende funktion, som ikke er kølende, men som holder dine isterninger kolde i længere tid.

 

Stelton leverer en isspand i satinpoleret stål, der er elegant og passer ind de fleste steder og er designet af selveste Arne Jacobsen.

 

Der er altså rig mulighed for at finde den perfekte isspand lige her hos os. De fleste spande kommer med en tilhørende tang, der gør et nemt at få isterningerne op af spanden uden, at man behøver have hele hånden dernede. Det gør det også noget mere hygiejnisk, hvis isspanden skal deles af en større flok mennesker på en gang. En drink med ingredienser, der ikke er nået at blive iskolde, er bare ikke det samme som en god, iskold sommerdrink. Derfor er en isspand med kolde isterninger vigtig for hele oplevelsen, hvad end du selv har lyst til et glas vin midt på ugen eller har inviteret vennerne til fest i weekenden.

Det kan være, du i samme omgang står og mangler noget, der kan holde vinen kold, selvom den står fremme på bordet? Hos GrydeGuru.dk har vi også et stort udvalg af smarte champagne-/vinkølere, der præsenterer flaskerne på flotteste vis og som samtidig gør det nemt at gå til. En vinkøler er en slags stor spand, som man fylder op med vand og is, og som dermed holder flaskerne kolde.

 

Isspand med termo-effekt

En isspand giver en isolerede effekt, som holder kulden inde og varmen ude - eller omvendt. Vi kender det fra termoflasker. De holder varmen inde, men de er ikke varmende. En isspand gør det muligt for dig at sætte dine isterninger frem lige inden gæsterne kommer, og så vil de stadig være der i løbet af hele middagen. Havde du lagt dem i en almindelig skål, ville de ikke holde i nærheden af samme tid, fordi de netop ikke er beskyttet af nogen form for isolation. Så slip for bekymringerne om optøede isterninger ved at købe en isspand, der sørger for at holde kulden inde i spanden.

Hos GrydeGuru.dk er vi selvsagt eksperter i salg af gryder, men vi kan også meget mere end det. Her på siden finder du elegante isspande i mange forskellige designs, og mangler du andet til køkkenet, så kan vi helt sikkert også klare det. Vi har nemlig alt i køkkenudstyr, stel og bestik samt interiør til hele boligen. Når du bestiller din isspand her på siden, så skal du ikke vente længe på at modtage den. Vi tilbyder nemlig levering i løbet af kun 1-2 hverdage, og dermed kan du hurtigt blive klar med kolde drinks.