Bar udstyr

Står du og mangler alt til baren? eller måske bare den lille specielle ting til baren du endnu ikke har kunne finde? Så kan du med stor sandsynlighed finde det hos os. Vi byder på bartilbehør fra alle de kendte mærker. Vi har bar tilbehør i mat stål, blankt poleret stål og endda med læder look. I baren skal man have shakere, isspande, piskere, en støder ( til mojito ), oplukkere og meget mere og du kan finde det hele hos os. Vi tilbyder konkurrence dygtige priser samt et flot design, god service og hurtig levering. Er du mere til den nørdede side har vi også et vin termometer fra Georg Jensen i flot blankpoleret stål, hvis du ønsker den helt rigtige temperatur på din vin.
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 88

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 88

Side:
  1. 1
  2. 2

Til vinen 

Til vinentusiasten har vi massere af lækre ting. Du finder lækre og eligante vintermonetre. Du kan også finde oplukkere og vin og skænkeproppe fremstillet af blankt poleret stål med design inspireret af Great Gatsby tiden i det gamle New York. Vi byder også på vinkarafler som kan ilte din vin så du kommer af med bundfald og din vin bliver afrundet og intningen fremhævver også vinens naturlige aromaer. 

 

Til drinks

Til drink byder vi på isspande som kan holde dine isterninger til diverse drinks holde, vi byder på en støder så du kan mase diverse urter f.eks. hvis man skal lave en mojito. 

Vi har shakere til at mixe dine drinks, og hvis du mangler et ated at stille din shampagne kan du jo se vores champagne bowl som virkelig skaber en feststeming.