Barudstyr

Står du og mangler alt til baren? eller måske bare den lille specielle ting til baren du endnu ikke har kunne finde? Så kan du med stor sandsynlighed finde det hos os. I Denne kategori byder vi nemlig på vintilbehør fra alle de kendte mærker, samt bartilbehør fra alle de kendte mærker. Hos os finder du mat stål, blankt stål, rustfrit stål med læder og lige det du kunne tænke dig. Vi har oplukkere, piskere, bakker, shakere og meget mere. Har vi ikke det du skal bruge, vil vi forsøge at skaffe lige det du vil have. Vi tilbyder kvalitets bartilbehør til konkurrence dygtige priser og flot design.
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 165

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 165

Georg Jensen

byder på innovativ forkælelse, som gør det til en inspiration og en fornøjelse at servere in vin for gæster. Fra Georg Jensen ser vi design fra bla. Helle Damkjær som f.eks. har designet den super flotte champagnekøler med sensuelle og organiske former. Alle Georg Jensens vin og bar produkter er lavet i flot skindende rustfrit stål som gør den til en smuk del af borddækningen.

 

Bastian

Fra Bastian finder du et flot læderlook blandet med rustfrit stål. Dette giver det et mere råt udtryk og måske endda en følelse af casino. Fra Bastian finder du både shakere, vinkølere, champgne køler og meget andet .

 

Vi har også et stort udvalg fra andre mærker som, Menu, Le Cresuet, Eva Solo og mange flere. Hos os finder du vandkaraffler, vinkålere, champgnekøler, champgnebowl, oplukkere, bakker og alt du kunne ønske dig hvis du skulle holde en fest med alt til baren.