P-skiver

Find din helt nye P- skive hos GrydeGuru.dk til billige priser og med et flot design. En P - skive er noget der sidder synligt i din bil og den skulle gerne have en lang levetid. Derfor er det vigtigt at designet passer til både ens smag og bil. Med en P - skive slipper du for en masse bekymringer. Er P- skiven sat? Skal P- skiven sættes i det her opråde osv. Ja du spare endda tid på ikke at skulle tjekke klokken og manuelt sætte tiden. Med en elektronisk P - skive er du altid sikret mod p-bøder ( Så længe du har installeret din P -skive ordenligt )

Sorter faldende

Tabel Liste

7 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

7 vare(r)

Park One

Par One2 er en flot og enkelt P - skive som er nem at læse. P - skiven er uden overflødelige detaljer hvilket passer godt til ældre såvel som nye og moderne biler. en park One P - Skive fungere enkelt og skal kun betjenes med 2 knapper

 

Jacob Jensen P - skive

Jacob Jensen er tidligere designer for Bang og Olufsen og det kommer specielt til udtryk i hans flotte og stilrene designs. Hos GrydeGuru.dk har vi billig Jacob Jensen P - skive. Som bde fungerer somd en skal men som også er en flot tilføjelse til din bil som er diskret i farverne og med et look som de fleste kan lide.