Georg Jensen

Med de rigtige lysestager skaber du rammen om dit hjem med flotte lysestager. Når du køber lysestager fra Georg Jensen kan du forvente stilrene lysestager i blankt poleret stål af forskellige designere og til gode priser. Georg Jensen er klassisk nordisk look med klare og rene linjer. Lysestagerne fra Georg Jensen passer med sin smukke enkelte og stilrene form og farve ind i de fleste hjem. Georg Jensen leverer både bord og gulvstager samt stager til jul selv alternativ til den klassiske adventskrans. Georg Jensen har i deres Ellipse stage også forsøgt sig med træ i deres stager som vi synes er super flot og gør dem lidt mere rustikke.
Sorter faldende

Tabel Liste

36 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

36 vare(r)

Historien om 'Georg Jensen'

Historien om firmaet strækker sig over mere end 100 år. Historien repræsenterer Georg Jensens tidsløse og unikke design kombineret med håndværksmæssig kvalitet. Georg Jensens udvalg af designs er alt fra ure til smykker og ting til hjemmet som hovedsageligt er det du finder hos os på GrydeGuru.dk. Georg Jensen stræbede som persosn efter at skabe demokratisk design med både skønhed og funktionalitet. Grundlaget som Georg Jensen startede hans virksomhed i København på tilbage i 1904 var hans kunstneriske talent samt håndværksmæssige dygtighed og hans evne til at støtte designtalenter. 

 

Hos GrydeGuru.dk finder du de flotte lysestager til billige priser fra Georg Jensen fra serier som Cobra, Alfredo, Ellipse, season stagen, harmony stagen eller Bernadotte. Lysestagerne skaber rammen om dit hjem og pynter i sommerhalvåret og kommer varme og udstråler skønhed i vinteren når de står en kold mørk vinteraften i vindueskarmen, med levende lys.