Lysestager

Lysestager gør mange ting for dit hjem. De er som flot pynt til stort set alle rum i hjemmet. De skaber varme, og kan fås i så mange former og farver at der er en lysestage til ethvert hjem og endda rum. Når man bor i et land som Danmark er lysestager noget der er en naturlig del af hjemmet. Hos GrydeGuru finder du et stort udvalg af flotte lysestager fra alle de kendte mærke såsom Georg Jensen, Bjørn Wiinblad, Royal Copenhagen og mange flere. Og med de mange mærker er der helt sikkert en lysestage der falder lige i din smag.
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 132

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 132

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Lysestager giver dit hjem liv

Lysestager og lys har en livlig flamme som skaber nogen levende og facinerrende at kigge på. En kold vinteraften med en kop kakao og en god film er levende lys i din lysestage og familiehyggen prikken over i´et. Vi på GrydeGuru elsker flotte lysestager som kan pynte dit hjem i løbet af sommeren, men som også er super praktiske når det er koldt udenfor og man ønsker at skabe varme. 

Alternative lysestager

En lysestage behøver ikke være en høj lang pind som er meget klassisk for en lysestage. Det behøver heller ikke være en fyrfadsstage som vi også kender. En lysstage kan se ud på mange måder. Det kan f.eks. være en 7- armet karlsvogn fra Peit hein eller en hvad med et flot lyshus fra kähler? Lyshusene skaber et unikt lys. Lyshusene fås i flere størrelse så de både kan passe på gulvet og passe til spisebordet. Kähler´s lyshuse breder et lys ud igennem de mange vinduer som skaber hyggeligt lys i flere retninger og samtidig kan man også se den hyggelige, levende flamme. 
Lanterne kkunne også være en alternativ. Lanternerne fra Holmegaard findes stilet og i de fleste størrelser så de både passer på gulv og på bordet. De er stilrene og passer ind i de fleste hjem.