Royal Copenhagen Vaser

De smukke vaser fra Royal Copenhagen er super populære, og det forstår vi godt. Hvad end man er til hvidriflet, megariflet eller musselmalet, så kan man helt sikkert finde sin nye vase blandt Royal Copenhagens smukke vaser. Vaserne har med sin flotte hvide glasur og flotte blå design i form af blomster en unik måde at fremhæve og udstille dine blomster på.

Sorter faldende

Tabel Liste

9 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

9 vare(r)

Historien bag Mega Mussel

Karen Kjældgård-Larsen sad for år tilbage på skolebænken på Danmarks Designskole og skulle løse en opgave. Resultatet blev det, vi i dag kender som mega mussel. Hun tog et udsnit af Royal Copenhagens kendte serie musselmalet. Hun forstørrede det, og hendes lærer synes, det var så godt, at de sendte det ind til Royal Copenhagen. Det nye design var meget tiltrængt for Royal Copenhagen, for der skulle ske noget nyt, og mega mussel er i dag Royal Copenhagens mest solgte stel.


Royal Copenhagen har i mere end 240 år været ensbetydende med en kvalitetsbevidst livsstil og tidssvarende stel. Netop en mega mussel-vase kunne være en perfekt gaveide til en, man holder af. Den hvidriflede passer ind i de fleste hjem, og holder man af Royal Copenhagens blå mønster er en perfekt gave selvfølgelig en Royal Copenhagen-vase med det smukke blåblomstrede mønster.


Vælg en tidløs klassiker

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Royal Copenhagen er et førende brand inden for porcelæn. Brandet har opnået uendeligt meget anerkendelse og popularitet, takket være de mange unikke designs. Royal Copenhagen-vaser er alle tidløse klassikere, der aldrig går af mode, og som du kan have glæde af hele dit liv. Måske ejer du selv en mega mussel-vase, som er gået i arv i generationer – og det siger virkelig noget om brandets udødelighed. Med en Royal Copenhagen mega mussel-vase bliver indretningen aldrig kedelig, og slet ikke, hvis du sørger for at have smukke blomster stående i vasen.


Uanset om du er på udkig efter en Royal Copenhagen-vase til dig selv eller en, du holder af, så kan du finde et stort og flot udvalg lige her. Det er svært at gå galt i byen med det eksklusive brand, for Royal Copenhagen passer ind i de fleste hjem.


Gør boligen personlig med vaser

Når det kommer til indretningen i boligen, så er der mange ting, du bør overveje, hvis du gerne vil sætte et personligt præg på stilen. Du kan vælge at slå op i et boligmagasin og finde det ene designbrand efter det andet og kopiere stilen herfra. Dette resulterer dog i, at din stil risikerer at blive lidt upersonlig. For at gøre stilen mere unik, gælder det om at udvælge nogle helt særlige ting, og ikke mindst sætte dem sammen på din egen måde. En vase eller to i stuen er altid en god ide. Vaser er smukke både med og uden blomster, og de bidrager i høj grad til æstetikken. Vælg derfor en Royal Copenhagen-vase, og sæt den sammen med andre nøje udvalgte ting til boligen for at sætte et personligt præg på indretningen.


Mega Mussel vaser og meget andet

Kan du slet ikke få nok af Royal Copenhagen, så kan du glæde dig over et stort udvalg af vaser her på siden. Men ud over smukke vaser, så tilbyder vi også meget andet fra det populære, danske mærke. Hos GrydeGuru.dk tilbyder vi både stel, kopper, kander, skåle og fade fra Royal Copenhagen, og du kan derfor vælge alle dine favoritter lige her hos os. Vi fører nogle af de mest solgte serier fra mærket, og du kan derfor også finde produkter fra det sorte mega mussel. Køb det hele hos os i dag og se frem til lynhurtig levering på kun 1-2 hverdage. Vi leverer kvit og frit, når du køber for mere end 449 kr. Tøv derfor ikke med at bestille hjem fra vores webshop i dag. Vi sidder klar til at tage imod din ordre.