Kähler

Kählers mange unikke designs giver dig muligheden for at finde lige den vase du ønsker. Ligemeget om du ønsker høj og slank eller lille og buttet, porcelæn eller glas, ja så kan du finde din nye vaser blandt vores store udvalg af Kähler vaser. Søger du en Kähler vase vi ikke har på siden så skriv og spørg, mon ikke vi så kan skaffe den? Vi er vilde med de mange smukke former og ikke mindst de mange smukke farver Kähler har kunne levere igennem årene,
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 61

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 61

Side:
  1. 1
  2. 2

Unikt håndlavet håndværk

 Kähler går op i tradition og kvalitet. Kählers værker er håndlavet siden 1839. For over 175 år siden sad malerdamer med hvert deres udtryk med kohorn og dekorrerede hver eneste stykke keramik. I dag er glassuren også sirligt lavet ved brug af Kählers keramiske håndværkstraditioner. 

Kähler elsker traditioner og netop historien og traditionerne er velbevaret i hvert enkelt enestående håndværk og moderne design. Kähler er en stor del af manges liv. Kähler har nemlig ramt en stor del af folks smag og blev hurtigt populært ude fra landets grænser. Bla. i Paris. Hele Kählers historie starter i Næstved. Det historiske Kähler værksted blev hurtigt samlingspunkteti 1800-1900 tallet for mange af af Danmarks største kunstnere, blandt andre Svend Hammershøi som vi i dag kender for de smukke hammershøj vaser samt lysestager og stel.  

 

Kähler har en masse designs som først og fremmest passer ind i ethvert hjem men som også på hver sin måde passer til en blomst uanset hvilken type af blomst du ønsker.