Holmegaard

Smukke Cocoon vaser hos GrydeGuru.dk. Der er en Cocoon vase til enhver smag. De fås nemlig i en masse forskellige farver og størrelser. Cocoon vasens form komplimenterer blomsterne rigtig flot og enhver blomst vil passe til Homegaards super smukke Cocoon vase. Vaserne er i sig selv et stykke pynt til hjemmet også du ikke har en blomst i. 

Sorter faldende

Tabel Liste

3 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

3 vare(r)

Et unikt stykke glas

Hvert stykke glas fra Holmegaard er mundblæst og unikt. Hvert glas er lavet af glaspusteren som omhyggeligt blæser den rigtige mængde luft igennem den smalle pibe. Mundblæst glas vil altid have sin helt egen charme da intet vil være 100% ens.

Konsekvensen af det håndlavede og mundblæste glas kan også være små luftboler som altså ikke kan undgåes.  Vaserne er meget nordisk inspireret med deres rene linjer og enkelthed. Vaserne fås i flere farver hvilket gør at der er en vase til ethvert hjem. En del af cocoon vasen er gennemsigtige hvilket går at man kan se hele blomsten og den grønne stilk som gør blomsten endnu smukkere når den står i vasen. 

vaserne fungerer også godt som en gave idé da vaserne passer ind i de fleste hjem hvad enten det er på spisebordet eller på trappen. Du kan kende det mundblæste glas på svanemærket som indikerer mundblæst glas. Nogle af Holmegaards andre produkter er også pruduceret maskineblæst hvilket stadig har samme høje kvalitet som det mundblæste. 

 

Holmegaard er kvalitet helt tilbage fra 1825 hvor første reele glasværk åbner. Siden da har det taget fart og er blevet til det, som det er i dag.