Georg Jensen

En vase kan være mange ting. Når du køber en vase fra Georg Jensen kan du forvente en stilren vase i blankt poleret stål af forskellige designere og til gode priser. Georg Jensen har et klassisk nordisk look med klare og rene linjer. Vaserne fra Georg Jensen passer med sin smukke enkelte og stilrene form og blanke stål farve ind i de fleste hjem. En vase kan fungere som pynt i alt enkelthed eller kun som en funktionel vase. Georg Jensen har lavet en vase der er smuk og skindende og en smuk genstand til dit hjem selv uden blomst.
Sorter faldende

Tabel Liste

12 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

12 vare(r)

Historien om 'Georg Jensen'

 

Historien om firmaet Georg Jensen strækker sig over mere end 100 år. Historien repræsenterer Georg Jensens mange tidsløse og unikke designs kombineret med håndværksmæssig kvalitet.
Georg Jensens udvalg af designs er alt fra ure til smykker og ting til hjemmet. Ting til hjemmet i form af fade,vaser og lysestager er det som du hovedsageligt vil finde hos os på GrydeGuru.dk. Georg Jensen stræbede som persosn efter at skabe demokratisk design med både skønhed og funktionalitet. Grundlaget som Georg Jensen startede hans virksomhed i København på tilbage i 1904 var hans kunstneriske talent samt håndværksmæssige dygtighed og hans evne til at støtte designtalenter. 

 

Hos GrydeGuru.dk finder du et udvalg af Georg Jensens flotte vaser til billige priser. Du kan finde serier som Legacy, Ibis og madame ibis og selvfølgelig den smukke Flora vase. Lysestagerne skaber rammen om dit hjem og pynter i sommerhalvåret og kommer varme og udstråler skønhed i vinteren når de står en kold mørk vinteraften i vindueskarmen, med levende lys.