Vaser

Vaser er en smuk tilføjelse i dit hjem. Mange af vores designere såsom Georg Jensen, Holmegaard, Royal Copenhagen og mange flere går meget op at design og funktionalitet skal hænge sammen. Her hos GrydeGuru.dk byder vi på et stort udvalg af vaser med mere end 100 forskellige vaser at vælge imellem. Vi har vaser til billige spiser og smukt design. Vores store udvalg af vaser giver dig en god chance for at finde din nye vase hos os hvad enten det er til dig selv eller som gave.
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 226

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 226

En vase er mere end en holder til blomster

De færreste af os har nye friske blomster altid. Derfor kan det være rart at have en smuk vase som ikke behøver at blive pakket ned i skabet når der ikke er en blomst i. Derfor har mange af vores deisgnere fra de forskellige mærker gået meget op i at design og funktionalitet hænger sammen. En vase kan sagtens være en smuk del af boligindretningen på spisebordet om aftenen. 

 

Mere end 100 forskellige vaser

Vores store udvalg af vaser fra alle de kendte mærker til billige priser, giver dig mulighed for at finde lige den vase du skal bruge. Vi har vaser i ( næsten ) alle farver og størrelser. Vi har mærker som Lyngby, Georg Jensen og Holmegaard så der er helt sikkert en vase for dig eller til den person der måske skal forkæles med en vase i gave? Har vi ikke det du søger, så spørg gerne, så forsøger vi at skaffe den til dig.