Stelton

Stelton leverer flotte skindende lysestager som passer ind i de fleste hjem og som både skaber varme og giver dig muligheden for at falde hen over den smukke flamme. Stelton leverer en organisk lysestage der har en charme helt uden lys på. Derudover har de et mere råt look i form af Nordic serien hvor der findes miniskåle som du både kan bruge til fyrfadslys og/ eller dip til maden. Det er lavet af sortbrunt stentøj som er inspireret af det nordiske landskab og den barske natur.
Sorter faldende

Tabel Liste

4 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

4 vare(r)

Theo miniskåle

Theo lysestagerne kan bruges til meget mere end fyrfadslys som vi har dem her på siden. De kan f.eks. bruges til dip eller til sushi tilbehør. Du kan også bruge dem til fyrfadslys eller til at skjule lyset når du sætter det ind for at varme under teen. De er lavet i råt sortbrun stentøj. Skålene er en kombination af japansk stentøj og nordisk design. Udover disse multifunktionelle skåle er der en hel serie kaldet Nordic fra Stelton som er inspireret af det nordiske landskab og den barske natur. Miniskålene er designet ud fra en teori om at '' less is more''.

 

Spred hyggeligt lys i hjemmet med en Papilio Uno lysestage

Papilio Uno lysestagen kan købes hos os på GrydeGuru.dk. Lysestagen har organiske former som gør en i godt humør. Derudover giver den flotte blanke overflade et skarbt look. Lysestagen kan skabe rammen om en hyggelig stund. Lysestagen passer til et bloklys og man får muligheden for at se den smukke livlig flamme der skaber liv i det rum du stiller stagen. Denne stage er kendetagnet ved stærke og enkelte linjer. Og der er fokus på designets form og funktion.